Senius Equipment ApS

SENIUS Equipment Profil.

SENIUS Equipment designer og leverer proceslinjer til bageindustrien.

Vores tilbud spænder fra enkelte enheder til komplette linjer og skræddersyede løsninger udviklet til specifikke kundebehov. Derfor betragter vi os ikke blot som en udstyrsleverandør, men som en leverandør af ideer og løsninger, der passer til den enkelte kundes specifikke behov.

SENIUS betyder mange års erfaring med bage- og industriel ovnteknologi. Moderne bageløsninger, karakteriseret ved høj kvalitet og enestående produktionseffektivitet, er resultatet af denne værdifulde knowhow.

Mission

Det er vores dedikerede mission at støtte verdensomspændende industrielle bagerier gennem kundefokuserede løsninger og hurtig respons.

Organisation.

Jordnær handlekraftig holdning i hele organisationen.

Et personligt positivt samarbejde mellem vores leverandører, partnere og SENIUS-teamet er den passionerede forretningstilgang.

Vi har rigtigt gode arbejdsforhold og medarbejdergoder, hvor der forventes intiativ og frihed under ansvar.

SENIUS-teamet

Kerneteamet i SENIUS Equipment har mange års erfaring med industrielle tunnelovne og besidder omfattende know how fra mange forskellige områder inden for bagebranchen.

Vi er hurtige og fleksible døgnet rundt.

SENIUS beskæftiger 20 medarbejdere i Tjele, og virksomheden eksporterer deres produkter til hele verden, med hovedmarkeder i Australien, USA, Europa, Asien og Mellemøsten.