Dansk Sundhedssikring

Evaluering

Positiv kommentar

Dansk Sundhedssikring er en fantastisk arbejdsplads med en masse spændende karrieremuligheder. Dagligdagen er fyldt med gode og dygtige kollegaer, som bidrager til en god stemning.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomheden oplever voldsom vækst og salgskanalerne er dygtige til at kapre nye kunder.

Negativ kommentar

Det ensidige fokus på vækst går ud over kvaliteten af det leverede produkt og serviceniveau overfor kunderne. Dårlige it-systemer, der ikke understøtter forretningen og som giver store daglige udfordringer til medarbejderne med helt basale og fundamentale arbejdsfunktioner. Ledere, der er blinde overfor mistrivsel og mobning på arbejdspladsen.

Evaluering

Positiv kommentar

Var der kort som vikar. Virkede som en god arbejdsplads

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

I Dansk Sundhedssikring er der ikke langt fra idé til handling og du har god medindflydelse på tingene. Du bliver hørt og du kan se dine ideer kommer til live. Jeg er stolt over at være med til at sætte mine kompetencer i spil, på en god måde som har positive indflydelse på den fremgang, som Dansk Sundhedssikring har formået at etablere på rekordtid. Jeg glæder mig til at fortsætte denne vækst rejse.

Negativ kommentar

Godt at der er sket et ledelse skift i sommeren 2021 og ny god organisationsstruktur

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg er nyansat i virksomheden og jeg har haft en super god introduktionsperiode. Et meget veltilrettelagt forløb på 4 uger med to vejledere hvorefter man tildeles en mentor og "flytter ud" i det team man skal høre til fremover. Alle kolleger, teamleder m.m. har været utroligt imødekommende og man føler sig set og hørt. God kultur med hilse-politik, godt humør og smil der smitter. Derudover er det et professionelt kontor-miljø man mødes af. Teknikken er i orden, der er fin adgang til drikkevarer og let snack i løbet af sin arbejdsdag.

Negativ kommentar

Man skal være indstillet på at ens arbejdsstillinger er anderledes end hvad man er vant til som fx sygeplejerske. Det er rent kontorarbejde, så husk at værn om nakke, skuldre og ryg. Derudover er der for nuværende så mange ansatte, at de fysiske rammer sættes lidt på prøve i fht. lydniveauet da vi er mange som taler i telefon med kunder og taler med andre kolleger i samme store lokale. Det er dog noget som firmaet er obs på og vil forbedre i fremtiden.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig spændende arbejdsplads, hvor der er kort vej fra idé til handling, og hvor man nemt får indflydelse.

Negativ kommentar

Beliggenheden er ikke optimal for mig, og området er lidt kedeligt.

Evaluering

Positiv kommentar

Firmaet er i kraftig vækst og der er fuld fart på. Kan man følge med er der gode karrieremuligheder.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Den flade virksomhedsstruktur medfører en rar og venskablig stemning, blandt alle kolleger, uanset stillingsbetegnelse. Her er ofte smil, godt humør og en funderet fællesskabsfølelse - hvor vi løfter i flok. Jeg oplever vi er enormt gode til at behandle hinanden og vores kunder godt, med respekt for forskellighed og en villighed til at gå rigtig langt for hinanden og kunderne. Arbejdstiderne harmonerer fantastisk i relation til privat livet.

Negativ kommentar

Man skal være indstillet på som sygeplejerske, at patientkontakten er markant anderledes og man skal lære udelukkende at bruge sin stemmeføring til relationsdannelse. Dette kan være en udfordring, i et erhverv hvor man sygeplejefagligt er vant til at anvende det kliniske blik, og samtlige sanser. Arbejddagen er tilmed mere ensformet/ensartet, hvorfor man skal være indstillet på dette, og synes det er rart med forudsigelighed.

Evaluering

Positiv kommentar

Pæne ydre rammer. Personalegoder

Negativ kommentar

Mange opsigelser og stress sygemeldinger. Svært at anbefale pga ledelse