Dansk Sundhedssikring

Dansk Sundhedssikring er den største udbyder af sundhedsforsikringer i Danmark og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og høj sundhedsfaglig rådgivning. Vi går en ekstra mil for vores kunder, når der er behov for det.

Du bliver en integreret del af et tæt kollegafællesskab, hvor der både er plads til gode grin og faglige drøftelser på et højt plan.

Vores Sundhedsteam består af mere end 50 sygeplejersker, der dagligt varetager dialogen og omsorgen for vores kunder.

Vores mission er at sikre kunden en tryg vej gennem behandlingssystemet, så han eller hun hurtigt får den rigtige behandling. Hvis du har prøvet at navigere i behandlingssystemet, så ved du, at det kan være en udfordring – særligt når man samtidig har et helbredsproblem.

Her kommer vi ind med lang erfaring og vilje til at finde den lige vej. Vi opererer både i det private og offentlige sundhedssystem, så kunden altid vil opleve at blive taget hånd om. Her adskiller vi os væsentligt fra andre udbydere af sundhedsforsikringer.

Mød dine nye kolleger her.

Det er en spændende virksomhed i rivende udvikling. Der er masser af interessante udfordringer i horisonten, og så er det dejligt at være en del af en succes.

IT-medarbejder - Dansk Sundhedssikring

Vi er ca. 150 medarbejdere på vores hovedkontor i Herlev. Vores kundedatabase tæller i dag over 7000 virksomheder, og vi leverer sundhedsforsikringer til 260.000 ansatte.

Som virksomhed er vi ambitiøse, og på bare 9 år har vi formået at blive Danmarks største leverandør af sundhedsforsikringer. Det er vi stolte af. Vores positive vækstrejse og succes fortsætter - og i 2020 ekspanderer vi til Sverige.

Vi er en agil virksomhed i vækst, som tilbyder gode udviklingsmuligheder. Vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor der er kort vej fra idé til handling.

På vores lokation i Herlev tilbyder vi vores medarbejdere rummelige lyse lokaler at arbejde i, frokostordning, frugtordning, en sundhedsordning samt deltagelse i forskellige sociale arrangementer, som sommerfest, julefest, DHL og fredagsbar.


Mød nogle af vores kvindelige ledere.

Kom med på vækstrejsen - og bliv en del af den hurtigst voksende sundhedsvirksomhed i Danmark.

En af vores sygeplejersker, som har været ansat gennem en længere årrække, ser frem til at fortsætte vækstrejsen sammen med os.

Her er ikke langt fra idé til handling. Jeg er også stolt over at være med til at sætte mit præg på den fantastisk positive fremgang, som Dansk Sundhedssikring har formået at etablere på rekordtid. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen.

Sygeplejerske - Dansk Sundhedssikring

Først og fremmest holder jeg af mine superdygtige kollegaer og den flade virksomhedsstruktur, som er kendetegnende for virksomheden. Her er ikke langt fra idé til handling.

Sygeplejerske - Dansk Sundhedssikring