Dansk Sundhedssikring

Hvem er Dansk Sundhedssikring?

Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S blev etableret i 2012, og siden er vi blevet til Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer med over 550.000 kunder. Den vækstrejse har vores dedikerede medarbejdere gjort mulig. For vi arbejder alle efter ét fælles mål: At være det forsikringsselskab i Danmark, som er bedst til at styrke vores kunders sundhed. Vi arbejder med at styrke vores kunders sundhed gennem rådgivning, behandling og forebyggelse. Vi bidrager dermed med at sikre vores kunder et sundere liv både mentalt og fysisk.

Iværksætterånden, der dannede grundlaget for vores eksistens, florerer fortsat hos os – selv over 10 år efter vi blev etableret. I 2020 blev vi et forsikringsselskab og i 2023 blev vi købt af Topdanmark - og selvom det forpligter, er kulturen stadig præget af en can-do indstilling.

Vores værdier

Vi er nytænkende og i konstant udvikling, og selvom tempoet er højt, går vi aldrig på kompromis med vores vigtigste værdier: ordentlighed, ansvarlighed og tilgængelighed.

Vi er ordentlige, i måden vi driver forretning på, i måden vi møder vores kunder på, og i måden vi behandler hinanden på. Vores indstilling er, at vi altid kan hjælpe med noget – uanset om skaden er dækket af forsikringen eller ikke.

Vi er ansvarlige, vi tager ansvar for at hjælpe vores kunder på bedste vis og altid dybt forankret i vores sundhedsfaglige viden om, hvad der virker for den enkelte kunde og giver et sundere liv. Vi tager ansvar for hinanden og det samfund og den omverden, som vi arbejder i og er en del af.

Vi er tilgængelige for vores kunder, når de har brug for os. Vi sætter en ære i, at kunderne altid møder en sundhedsfagligt kompetent medarbejder, som sikrer den rette behandling.

Bliv en del af et sundhedshus

Måden vi arbejder på, er dynamisk. Prioriteter skifter og hos os er der højt til loftet. Vi passer på hinanden og har aldrig for travlt til et godt grin eller en god snak. Vi prioriterer det gode kollegaskab, både når det kommer til samarbejde på tværs, og når det kommer til sociale arrangementer.

Vi har sundhed højt på dagsordenen også i vores dagligdag. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus, hvor sundhed for det hele menneske, er det der driver os. Vi gør os umage med at tage vores egen medicin ved at sikre de rette rammer, for at vi selv kan leve et sundere liv fysisk såvel som mentalt. Over halvdelen af vores medarbejdere er sundhedsfagligt uddannede og består af blandet andet sygeplejersker, psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeuter og humanfysiologer.

Der er gennem årene kommet flere kollegaer til. For bare to år siden var vi 180 dedikerede medarbejdere. I dag er vi 280, fordelt på vores tre kontorer i Herlev, Aarhus og Stockholm. Selvom vi vokser i antal, forbliver strukturen flad. Det bedste argument vinder og vores ledelse er altid modtagelige over for forslag og idéer, som forankres i dagligdagen.

Vil du med på vores vækstrejse? Så hold øje med vores ledige stillinger og bliv en del af en arbejdsplads der er ordentlige, ansvarlige og tilgængelige - hvor der er plads til ambitioner, forskellighed og humor.