JMA A/S

JMA A/S er Danmarks foretrukne leverandør af IT-systemer til maskinhandlere.

Med rødder tilbage fra IT-afdelingen på mejetærskerfabrikken Dronningborg Maskinfabrik og lokale maskinhandlere, har JMA siden 1990 været fokuseret på at udvikle og implementere IT-systemer til maskinhandlere.

Vi har fokus på at forbedre vore kunders økonomi og konkurrenceevne ved at forenkle og effektivisere deres processer og skabe præcise informationer, således de kan træffe de rigtige beslutninger.

Udveksling af data mellem kolleger, kunder og leverandører anser vi som en selvfølge i en moderne IT-løsning. JMAs reservedelsdatabase er et eksempel på et integreret modul, som skaber værdi og likviditet for både sælger og køber. Støvede reservedele bliver synlige for 250 kolleger i både Danmark og Sverige.

Med 25 medarbejdere i Danmark og 4 medarbejdere i Sverige er JMA en kompetent IT-leverandør, der kan være total-leverandør af både hardware, software og infrastruktur.

Sammen med vore kunder udvikler vi DSM brancheløsningen baseret på Microsoft Dynamics NAV®. En virksomhedsløsning, der benyttes af mere end 1 million kunder på verdensplan. Denne platform valgte vi ud fra vores vision om at være den fortrukne IT-leverandør og sparringspartner til maskinhandlere både nationalt og internationalt.

JMA A/S

Engelsholmvej 26 8940 Randers SV Telefon 87 11 00 00 Mail info@jma.dk www.jma.dk