E-Komplet A/S

Gem
E-Komplet A/S Supporter søges!

E-Komplet A/S, Aalborg

Får du din energi ved at snakke med andre mennesker? Kan du lide at hjælpe andre og give dem en super service? Er du nysgerrig, og vil du gerne vide ALT? Så er det dig, vi mangler!

Vores kunder nævner altid vores fantastiske support- og leveranceafdeling, når vi bliver evalueret – og nu mangler vi endnu et fantastisk talent, der som en del af vores team kan være med til at løfte barren endnu højere!

Du bliver en del af vores support- og leveranceteam, der i dag tæller 9 personer, og du vil være personen, der med et smil i stemmen hjælper vores kunder, når de har brug for hjælp. Vores kunder er primært i håndværkerbranchen og spænder fra mindre virksomheder med få ansatte til større virksomheder med flere hundrede mand.

Gem
E-Komplet A/S Kreativ front end-udvikler til innovativ ERP-løsning

E-Komplet A/S, Aalborg

Er du stærkt funderet i Kendo og Vue og klar på at skulle lave et state-of-the-art UI? Vores IT-rumraket flyver højere end nogensinde mod vores destination om at blive håndværksbranchens bedste, mest innovative IT-løsning. Er du klar til at smøge ærmerne op og træde ind i maskinrummet som vores nye front end-udvikler?

Som front end-udvikler får du en central rolle i E-Komplets udviklerteam bestående af 14 skarpe hoveder. Din rolle vil være at få E-Komplet til at være state-of-the-art ved at designe, videreudvikle og teste. Din dagligdag vil bl.a. indeholde:

  • at omsætte opgaver til design og kode, der opfylder kravene
  • deltage i daglige standups, retrospective og planning
  • bidrage med grafisk rådgivning og sparring til dine kolleger