Velliv

Velliv som arbejdsplads

”Her bliver vi set som mennesker – ikke ressourcer. I Velliv handler det ikke kun om, hvad du kan, men i lige så høj grad om, hvem du er.”
Diana Frank Skovboel Ryberg, Product Owner

I Velliv er der plads til det hele menneske.

Vi er dedikerede og ambitiøse, men har også plads og energi til fritidsinteresser og familie.

Som arbejdsplads er Velliv på én og samme tid ung og gammel. Vi blev 100 pct. kundeejet i 2019, men hviler på et stærkt fundament med 100 års historie, erfaringer og resultater.

Vi har et fælles mål – vores kunder - og det er til at mærke. For stoltheden over at være kundeejet afspejler vi i vores beslutninger og handlinger hver dag.

Fordi det giver mening. Og fordi vores overskud går tilbage til kunderne.

Tre smilende kolleger sidder overfor hinanden

Vores kompas i hverdagen er vores tre værdier omsorg, optimisme og ordentlighed

Værdierne tager afsæt i vores kultur og gennemsyrer alt, hvad vi gør - både i kontakten med kunder og samarbejdspartnere og i dialogen og samarbejdet i hverdagen på vores arbejdsplads.

Vi drager omsorg for vores kunder, giver ren besked og tager ansvar ved at tænke hele vejen rundt for dem.

Samtidig har vi et optimistisk mindset, og vi ser muligheder og løsninger – også når det er svært.

En uformel kultur med plads til forskellighed

Får du job i Velliv bliver du en del af en kultur, der smager lidt af pionérånd, og hvor dine ca. 700 kolleger både tilbyder dig sikkerhedsnet og heppekor, når du kaster dig ud i nye initiativer.

I Velliv møder du både slips, stiletter og sneakers, og uanset hvem du møder, hilses du af et smil eller et godmorgen, når du møder ind.

Vi nyder hjemmearbejdsdage, men prioriterer også hinandens selskab og stemningen på kontoret højt. Her tanker vi energi med faglige diskussioner, sparring og gode grin.

Vores omgangstone er uformel, og vores forskellighed er en styrke, som vi er gode til at udnytte, når vi samarbejder på tværs.

I Velliv har lederne stjerner på skuldrene, men begge ben solidt plantet på jorden, og der er ikke langt til beslutningerne.

Tillid og stor medindflydelse er grundessenser i Velliv, og de mulige karrierevejene er mange – du skal bare åbne munden og sige drømmene højt, så vi kan hjælpe dig med at indfri dem.