Topdanmark Forsikring

ET MOVE, DER ER MERE DIG!

Som medarbejder i Topdanmark får du en modigere arbejdsplads, et sundere arbejdsliv og en sjovere arbejdsdag. Vi er hele Danmarks forsikringsselskab, førende inden for brug af teknologi og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv.

EN FLEKSIBEL HVERDAG FOR DIG

I Topdanmark får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde både hjemmefra og på kontoret. Du og din leder aftaler selv, hvordan din arbejdsuge skal sammensættes med udgangspunkt i dit behov og de overordnede rammer.

EN SJOVERE ARBEJDSDAG

Som medarbejder i Topdanmark kan du hver morgen glæde dig til en sjovere arbejdsdag sammen med engagerede og dygtige kolleger, der sætter fælles faglighed og nye løsninger højt.

Ud over internt samarbejde og jobrotation kan kurser, konferencer og relevant uddannelse også styrke dine kompetencer og karrieremuligheder. Her kan du afprøve nye metoder og være med til at træffe hurtigere beslutninger i en flad struktur. Det gør Topdanmark til en sjov, innovativ og anderledes finansiel arbejdsplads.

ET SUNDERE ARBEJDSLIV

Vi giver dig et sundere arbejdsliv, hvor der er plads til mere af dig. Det er sundere at gå på job, når du kan være den bedste udgave af dig selv, og når vi planlægger af hensyn til dig.

I Topdanmark vægter vi sammenhold og teamwork. Det gælder både i det daglige, når vi rykker sammen for at møde en pludselig udfordring – og når vi motionerer mange penge ind i Knæk Cancer-ugen. Hos os finder du også mange muligheder for at få pulsen i vejret, en sund og lækker kantine og tilbud om hjælp til små skavanker eller større livsstilsændringer og sygdom.

EN MODIGERE ARBEJDSPLADS

Vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Du får udrettet mere, når dine idéer og forslag kan blive til virkelighed.

Vi tør både satse på det nye, og vi tør holde fast i det, der virker. Vi er helt fremme inden for machine learning, chatbots og IoT-baserede løsninger, når vi udvikler morgendagens kundeservice i vores store IT-afdeling.

Vi har skabt en modigere arbejdsplads med ledere, der tør give mandat og råderum til medarbejdere, der forstår at gribe chancen og udfolde sig i en kultur, hvor plejer er død.

TAG DIT NÆSTE MOVE I TOPDANMARK

Læs mere om dine muligheder på vores karriereside eller se øverst på siden, om vi har en ledig stilling, der passer til netop dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende.