FTZ Autodele & Værktøj A/S

Gem
VKCONSULTING Teamleder til regnskabsteam hos førende autogrossistvirksomhed

VKCONSULTING søger for FTZ Autodele & Værktøj A/S i Odense

Har du erfaring eller potentiale som leder til et mindre team, og har du lyst til at udvikle og motivere dine kollegaer?

Du træder ind i en debitorafdeling, hvor du som spillende træner får ansvar for, at de daglige opgaver bliver løst, samtidig med du får mulighed for at indgå i spændende projekter indenfor IT og drift. Dit fokus drejer sig om samarbejde, kommunikation og deltagelse i daglig drift, hvor det ofte går stærkt, og hvor teamspirit er vigtigt.

Dine primære opgaver vil være:

  • Planlægning og koordinering af teamets opgaver
  • Sikre videndeling indenfor teamet
  • Debitoropgaver, herunder rykning af kunder og kreditbehandling
Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Automekanikere til reklamationscenter Glostrup

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

I samarbejde med dine nye kollegaer kommer I til at udvikle vores reklamationscenter med ét mål – vi vil være Danmarks bedste reklamationscenter og give vores kunder en unik oplevelse.

Du er dagligt i dialog med Danmarks bedste værksteder, hvor et tæt samarbejde er nødvendigt for at opretholde en professionel afvikling af reklamationssager. Du kommer til at bidrage med din tekniske viden og knowhow, når der skal behandles reklamationssager.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Ekspedient til FTZ Kastrup

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, og har du et stort servicegen? Så er du måske den ekspedient, som vi søger til FTZ Kastrup!

FTZ Kastrup søger en serviceminded og fleksibel ekspedient, der forstår at sætte kunden i centrum.

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr. telefon og web samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr.

Derudover er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Digital servicerådgiver til DriveClever

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Har du flair for kundeservice og gerne erfaring fra autobranchen? Kunne du tænke dig at blive del af DriveClever og være med til at skabe fremtidens komplette billøsninger?

Hos DriveClever søger vi en digital servicerådgiver, der kan varetage kundekontakten og agere bindeled mellem på den ene side bilejer og flådeejer og på den anden side vores mange samarbejdende værksteder. Som digital servicerådgiver vil dine arbejdsopgaver indebære telefonisk og digital kundemodtagelse, online booking samt indkaldelse og opfølgning. Du vil også skulle administrere og godkende værkstedsfaktura samt håndtere service- og reparationsaftaler.

Du bliver en central nøglemedarbejder og som bindeled mellem bilejer, flådeejer og samarbejdende værksteder bliver du ansvarlig for, at der fra første kundekontakt ydes en professionel service.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S
Autoteknisk konsulent/underviser til FTZ Akademi

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Brænder du for undervisning og holder du dig opdateret på autobranchens tekniske og digitale udvikling? – så er du måske vores nye underviser/autotekniske konsulent i FTZ Akademiet.

Du bliver en del af et team, som underviser i tekniske kurser og uddannelser, kurser i værkstedsdrift og efterfølgende ajourføringskurser. Det kan være korte og målrettede kurser samt længerevarende uddannelsesforløb – og dermed kan værkstederne sikre sig, at deres medarbejdere er i udvikling og fagligt opdateret.

Du er udadvendt, har en positiv indstilling og er teamplayer. Du har et godt kendskab til autobranchen og sætter kvalitet og service i højsædet. Du har et godt humør og lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor det til tider går rigtig stærkt.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Gem
Lager- og logistikelev
Drømmer du om en karriere indenfor lager og logistik?
FTZ Autodele & Værktøj A/S, Aarhus
FTZ Autodele & Værktøj A/S
Indrykket: