FTZ Autodele & Værktøj A/S

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Handelselev med speciale i salg

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Svendborg

Drømmer du om en fremtid indenfor autobranchen? Ønsker du at arbejde hos Danmarks største autogrossist imens du tager en 2-årig elevuddannelse? Så er du måske den ambitiøse handelselev med speciale i salg, som vi søger til FTZ Svendborg

Hos FTZ får du gode og dedikerede kollegaer og ledere, der har fokus på din uddannelse og på, at du udvikler dig både fagligt og personligt.

Du vil arbejde tæt sammen med en elevansvarlig, hvilket giver rig mulighed for løbende sparring og dialog om din uddannelse, og du får spændende og varierede arbejdsopgaver i ekspeditionen. Dine primære opgaver bliver at ekspedere og servicere vores kunder pr telefon og webordre. Du vil således hurtigt blive en del af FTZ’s ansigt udad til.

Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Reklamationsmedarbejdere til FTZ Glostrup

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Reklamationscenter Glostrup er også i bevægelse – og vi har derfor brug for to nye erfarne og engagerede reklamationsmedarbejdere.

Er du problemknuseren, der med din tekniske snilde håndterer reklamationssager, og formår at give vores kunder en sublim reklamationsbehandling? Så hører vi meget gerne fra dig.

Dine daglige opgaver vil typisk bestå af:

  • Afgørelse af reklamationssager
  • Dialog med kunder
  • Dialog med leverandører
Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S
Autoteknisk konsulent/underviser til FTZ Akademi

FTZ Autodele & Værktøj A/S, Odense

Brænder du for undervisning og holder du dig opdateret på autobranchens tekniske og digitale udvikling? – så er du måske vores nye underviser/autotekniske konsulent i FTZ Akademiet.

Du bliver en del af et team, som underviser i tekniske kurser og uddannelser, kurser i værkstedsdrift og efterfølgende ajourføringskurser. Det kan være korte og målrettede kurser samt længerevarende uddannelsesforløb – og dermed kan værkstederne sikre sig, at deres medarbejdere er i udvikling og fagligt opdateret.

Du er udadvendt, har en positiv indstilling og er teamplayer. Du har et godt kendskab til autobranchen og sætter kvalitet og service i højsædet. Du har et godt humør og lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor det til tider går rigtig stærkt.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Ekspedient til FTZ Næstved

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder, og har du et stort servicegen? Så er du måske den ekspedient, som vi søger til FTZ Næstved!

Vi søger en serviceminded og fleksibel ekspedient, der forstår at sætte kunden i centrum.

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr telefon og web, samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover, er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top. Et job med stor frihed under ansvar, hvor du refererer til afdelingslederen.