Sinful.dk

Gem
Sinful.dk
Head of People Operations

Sinful.dk, Aarhus

Bliver dit smil lidt større, hver gang en HR-proces eller -system bliver gjort skarpere og nemmere for forretningen at gå til? Og er du den leder, der naturligt motiverer dit team?

Bliver dit smil lidt større, hver gang en HR-proces eller -system bliver gjort skarpere og nemmere for forretningen at gå til? Evner du at gøre det komplekse simpelt og kommunikere det på en letforståelig måde? Og er du den leder, der naturligt motiverer dit team til at gøre hverdagen nemmere og bedre for alle os Sinfuls - både når det gælder HR-processer, frokosten og alle vores sociale arrangementer?

Du vil få det overordnede ansvar for området, og afdelingen, som du skal lede, består af to teams: People operations-teamet, som løber med alt det administrative, og facility/wellness-teamet, som sikrer, at alt omkring dagligdagen i huset (kantine, events, kontor, mv.) spiller.

Sinful.dk
Gem
Sinful.dk
Head of Content

Sinful.dk, Højbjerg

Er du kreativ, og forstår du at omsætte idéer til koncepter og stærkt content, som rammer vores kunder på hele kunderejsen? Og er du samtidig en tydelig leder, der formår at motivere dit team til at gøre det samme? Så er du måske vores nye Head of Content.

Vi ved, hvad vi vil – vi vil være verdensmestre i at inspirere folk til et mere legende sexliv! Vi har store ambitioner, og deri ligger selvfølgelig super stærkt content til vores kunder, så de kan blive både inspirerede og oplyste. Derfor søger vi en handlekraftig og kreativ Head of Content, der har forståelse for brugeroplevelsen, og som kender de mekanismer, der kan fange kunden og skabe inspiration i et digitalt univers.

Sinful.dk