Sinful.dk

Én af Danmarks hurtigst voksende virksomheder

Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed med sexlegetøj. Vi er syvdobbelte Gazellepris-vinder og er blevet hædret med flere E-handelspriser. Vores mission er at inspirere alle til at få et bedre sexliv. Vi brænder for at give vores kunder den bedste oplevelse og service, når de handler hos os.

Vi har store drømme, og vi er på en vild vækstrejse. Derfor søger vi altid medarbejdere, der har lyst til at komme med på holdet. Hos Sinful bliver du en del af et team, hvor vi hele tiden arbejder på at blive endnu bedre og lære nye ting, så vi kan blive ved med at være de bedste til det, vi gør. Vi har alle et åbent sind, en legende natur og en stor stolthed og passion for vores opgaver.

Har du lyst til at blive en del af et ambitiøst, socialt og harmonisk team, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Sinful

Sinful kulturen

Hos Sinful har vi en unik kultur, hvor der er plads til mange forskellige personligheder. Vi er uhøjtidelige, men samtidig mega ambitiøse. Vi kæmper sammen, men tager også individuelt ejerskab.

Hver dag på Sinful kontoret skal være sjov og lærerig, og når arbejdsdagen er forbi, nyder vi at fejre tredje halvleg sammen ved vores mange skønne sociale arrangementer.