Storm Group

Gem
Storm Group
Vi vil sindssygt gerne have dig med på holdet – hvornår kan du starte?

Storm Group, København, Roskilde, Holbæk, Næstved, Odense, Aarhus, Herning eller Aalborg

Ja, du læste rigtigt. Vi vil gerne have lige præcis DIG med på vores team. Vi tror, at du kunne være en virkelig fed tilføjelse, da vi lige nu har brug for åbne, udadvendte og smilende kollegaer, der samtidigt har store personlige planer for fremtiden. Hvad siger du til det?

Storm Group

Bare rolig, det her ér en helt normal jobannonce, og vi har selvfølgelig ikke adgang til hverken dit webcam eller dit kamera på mobilen – vi gjorde bare et virkelig oprigtigt forsøg på at fange din opmærksomhed. Vi håber, at vi har fået den, og at du har lyst til at læse lidt nærmere om, hvem vi er, og hvilken stilling vi har ledig til dig.

Vi er Danmarks og Australiens skarpeste direct-marketing bureau. I de sidste to årtier har vi leveret banebrydende marketing kampagner for en række anerkendte NGO’er og kommercielle organisationer.

Storm Group
Gem
Storm Group
Få et sjovt og værdifuldt job efter studiet

Storm Group, København, Roskilde, Næstved, Odense, Aarhus, Herning og Aalborg

Vi arbejder med face-to-face marketing for en række store organisationer, indenfor den kommercielle og ikke-kommercielle sektor. Som salgskonsulent vil du proaktivt skulle etablere den første kontakt. Sammen med dine kolleger besøger du indkøbscentre og shoppingmiljøet og er ansvarlig for at introducere stærke velkomsttilbud, medlemsfordele og skabe positiv opmærksomhed omkring de brands du er ambassadør for. Vi søger derfor dig som er åben og udadvendt og er klar på at møde en masse søde mennesker.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Erfaring er ikke et krav – vi sørger for grundig oplæring

What’s in it for me?

  • verdens bedste kollegaer
  • certifikat ved beståelse af vores uddannelsesprogram
  • muligheden for at vinde en tur til Barcelona for 2
  • værdifulde egenskaber indenfor salg og kommunikation
Storm Group