Ellab A/S

Ellab er en førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering og dokumentation af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien, hvilket bidrager til en øget forbrugersikkerhed. Vores løsninger anvendes til at måle, registrere, overvåge og validere kritiske parametre ved varme- og kuldebehandlingsprocesser. Vi er en innovativ virksomhed med stort fokus på udvikling af egne produkter for at kunne bibeholde positionen som førende producent på området. Vores produkter måler i området fra -196 grader til +400 grader og er kendetegnet ved avanceret teknologi, høj kvalitet og brugervenlighed.

Ellab tilbyder spændende faglige udfordringer, og det daglige samarbejde bygger på gensidig respekt og er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Ellab har en eksportandel på ca. 97%, og salget foregår gennem egne salgs- og serviceselskaber i USA, Tyskland, England, Frankrig, Holland, Dubai og Filippinerne samt gennem mere end 40 landedistributører. Virksomheden har eksisteret i over 69 år og beskæftiger i alt ca. 170 medarbejdere. Ellab er en solid virksomhed med stolte traditioner og god vækst på markederne i hele verden. 

Skulle du have fået lyst til at søge et job hos Ellab A/S, så skriv din uopfordrede ansøgning til hr@ellab.com. Alle ledige jobs hos Ellab Group findes på karrieresiden på vores hjemmeside: www.ellab.com/career