Ellab A/S

Gem
Ellab A/S
QC Assistant

Ellab A/S, Hillerød

Ellab søger en skarp, struktureret og servicemindet medarbejder til vores QC kontrol, som kan være med til at sikre og løbende forbedre den samlede kvalitet og dokumentation af Ellab A/S produkter.

Du vil blive en vigtig del af vores kvalitetsteam i Hillerød og kommer til at arbejde tæt sammen med vores QC-tekniker.

I det daglige har du en central rolle i QC kontrolfunktionen med kvalitetssikring af mekaniske emner og print samt registrering og arkivering. Du vil lejlighedsvis beskæftige dig med ændringssager, afvigelsesbehandling og reklamationer.

Derudover vil du få en stor kontaktflade til både leverandører, kunder og kolleger, hvor du med din servicemindede tilgang forstår vigtigheden af et godt og langvarigt samarbejde.

Ellab A/S
Gem
Ellab A/S
Regnskabsansvarlig

Ellab A/S, Hillerød

Ellab A/S søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig til en bred vifte af arbejdsopgaver i vores økonomiafdeling. Du får ansvaret for regnskabsaflæggelse og løn i moderselskabet og tilhørende holdingselskaber sammen med dine to medarbejdere, hvoraf en er ansvarlig for løn.

Arbejdsopgaver:

  • Regnskabsafslutning for moderselskabet og 3 mindre holdingselskaber, herunder opgaver i forbindelse med månedsafslutning og kontakt til revisor og koncerncontrollere
  • Optimering af processer (implementering af nyt ERP-system Business Central er implementeret i maj 2022 og tidligere processer skal revurderes)
  • Overordnet ansvarlig for løn i Danmark (backup for lønbogholder ved evt. fravær)
Ellab A/S
Gem
Profilpartners VALIDERINGSINGENIØR/SPECIALIST med fokus på pharma- og biotekindustrien

Profilpartners søger for Ellab A/S i Kgs. Lyngby

Med fokus på validering af udstyr og processer i farmaceutiske produktionsvirksomheder

Som valideringsspecialist kommer du til at arbejde på både store og små valideringsopgaver, hvor du validerer kundens udstyr og processer med fokus på temperatur og tryk som de primære parametre.

Du får ansvaret for opgaven, fra den kommer ind, til den afsluttes. Du planlægger og styrer derfor også selv hele forløbet. Du udfører måleopgaver ifm. validering og optimering af udstyr og anlæg og bestiller selv komponenter og koordinerer med kunderne. Du står for udførelse af test, mapping, kvalificering/validering samt supervision og review. Som en vigtig del af jobbet er udarbejdelsen af validerings- og kvalificeringsdokumentationen (IQ, OQ og PQ).

Profilpartners
Gem
Profilpartners PROJEKT- ELLER VALIDERINGSINGENIØRER med potentiale, som ønsker en karriere inden for pharma- og biotekindustrien

Profilpartners søger for Ellab A/S i Allerød eller Lyngby

Leder du efter det næste skridt i din karriere og ønsker du en karriere indenfor pharma- og biotekbranchen, så er muligheden lige her!

Ellab er i rivende udvikling og er derfor på jagt efter talenter, der ønsker at gøre karriere som konsulenter med fokus på virksomheder inden for Life Science, som er GMP-reguleret.

I konsulentrollen vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige ofte meget store virksomheder.

Typen af opgaver, som du kommer til at beskæftige dig med, vil derfor også være meget forskelligartede. Du vil f.eks. komme til at hjælpe virksomhederne med introduktion af nyt udstyr eller med optimering af deres nuværende produktionsudstyr. Dette kan enten være i en afdeling eller på et projekt, som du bliver tilknyttet.

Profilpartners
Gem
Profilpartners PROJEKTINGENIØR/KONSULENT med erfaring inden for pharma- og biotekindustrien

Profilpartners søger for Ellab A/S i Hillerød

Som en naturlig del af dit job vil du arbejde med stakeholders på alle niveauer hos virksomhedens kunder

Ønsker du at få ansvaret for egne projekter og/eller blive en del af et team, der arbejder på de store projekter, så er muligheden lige her. Du er med hele vejen, idet du får ansvar for projektet fra start til slut. Da projekterne udføres hos nogle af de førende danske virksomheder beskæftiget inde for udvikling og produktion af pharma- og biotekprodukter, vil din viden inden for processer, GMP og projektledelse, få god mulighed for at komme i spil.

Du er primus motor i behovsafdækningsfasen, når udstyret skal specificeres som led i Basic Design Fasen. Du står for udarbejdelse af udbudsmateriale til underleverandører og entreprenører og deltager aktivt med at styre de udvalgte samarbejdspartnere i konstruktionsfasen.

Profilpartners