Systematic A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Knowledgeable, friendly and respectful colleagues. Great place for an international like myself. The management goes great lengths to make sure you have everything you need in the work environment. Plenty of benefits and social events.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Gode og dygtige kolleger. Et godt sted at lære og forholdsvis nemt at få kurser og efteruddannelse. God personaleforening og god kultur. Mange som er stoppet kommer tilbage. God support fra IT-afdelingen og god kantine.

Negativ kommentar

Dårlig løn, er verdensmestre i undskyldninger for at den ikke skal matche lignende virksomheder. Ufatteligt svært at blive forfremmet. Kræver masser af overarbejde, en forfremmest kræver der mangler en forfremmet på éns team og ledere får mere ud af at få en ny ind udefra end at anbefale forfremmelse. Sørg for at komme ind med en senior-stilling eller højere eller smut efter max 3 år. Ledere er mere managers der skal lave så mange rapporter de ikke har tid til deres team. Folk bliver ofte skiftet ud på teams, så man lærer sjældent nogen godt at kende.

Evaluering

Positiv kommentar

Awesome place to work. Nice, competent colleagues, interesting meaningfull projects, opportunity to work with new technologies. AND a learning culture where it has focus and priority to not "just" meet deadlines and deliver quality but also to optimize the way we work and learn from mistakes

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende kunde og produkter, gode kollegaer meget aktiv personaleforeninger, gode after hours arrangementer, forsøger at opbygge en moderne SW udvikling

Negativ kommentar

Meget dårlig worklife ballance, kold P&C organisation og top ledere som ser stort på at medarbejdere går ned med stress.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig gode muligheder for at opkvalificere sig. Gode samarbejdsmuligheder og generelt en meget god kultur.

Negativ kommentar

Visse personalemæssige ting kører ikke så godt, som man egentlig siger, at det gør. Det er ikke rart at blive "sorteper" ved omlægninger, og stresshåndtering kunne generelt være bedre.

Evaluering

Positiv kommentar

Rigtig godt socialt sammenhold

Negativ kommentar

Meget topstyret

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomheden vokser og er i en transformationsfase. Dette kommer med både gode dage og dårlige dage, men generelt er der hensigten at forbedre og blive bedre.

Negativ kommentar

Der er et sammenstød mellem visionært lederskab og det daglige operationelle fokus, nogle gange gør det tingene sværere, men jeg synes, det er rart at have en vision.

Evaluering

Positiv kommentar

Har super gode folk ansat - god mulighed for faglig sparring og læring

Negativ kommentar

Meget top down styret - når alt kommer til alt bestemmer lederne ikke meget men så er det topledelsen og ejer som trumfer. Har siddet på flere gode projekter hvor kommunikationen fra toppen fejlede men pludselig skal vi noget andet. Savner nye jobmuligheder i huset, kan ende med at kigge ud da lønnen ikke er i top.

Evaluering

Positiv kommentar

Pt. har virksomheden medvind med mange projekter. Det er super flot, og godt for både Århus og Danmark.

Negativ kommentar

I Systematic skal du lære at blive god til at (1) sige ja op i systemet, (2) at holde dine meninger for dig selv indtil du bliver spurgt (3) at du ikke er nogetsomhelst uden netværk - socialiserer du ikke med de rigtige har du ikke noget at skulle have sagt (4) virksomheden er ligeså gammeldags traditionel hierarkisk som den på overfladen er moderne (5) stress er dit eget problem, for med CMMI5 kører alt jo på skinner. Det paradoksale er, at virksomheden smykker sig med at være "Danmarks mest rendyrkede projektvirksomhed praktisk talt uden linjeorganisation" hvor virkeligheden er et stærkt hierarkisk fyrestedømme (hvor fyresten altid har ret) Ja - jeg har været ansat, og var tiltrukket af den flotte facade .....