Super Dæk Service

Super Dæk Service er en landsdækkende kæde med mere end 62 autoværksteder fordelt over hele landet. Kæden beskæftiger lidt over 400 medarbejdere, der hver dag arbejder med visionen ”Vi vil være branchens bedste”. Kæden blev etableret i 1974 og ejes af nordens førende leverandør af dæk og fælge NDI Group A/S.

Forretning er opdelt i tre forretningsområder; privatkunder, erhvervskunder og landbrugskunder. Salg og montering af dæk, samt dækservice, er blandt vores primære arbejdsområder, samt mekanisk service og reparationer af biler og andre værkstedsopgaver.

Vi giver plads til både faglig og personlig udvikling og ligger stor vægt på, at vores medarbejdere er selvstændige, initiativrige, ansvarsfulde og servicemindede.

Vores hovedkontor er beliggende i topmoderne faciliteter i Brørup mellem Esbjerg og Kolding, med nem adgang til motorvejen.

Kom og vær med på vores spændende rejse, hvis du tør tage udfordringerne op og er løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne. Vi glæder os til at møde dig!

Karrieresite: https://sds.dk/job/