Habitus

Gem
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer søges til botilbud i Dianalund

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Vil du være en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der er let til grin? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye kollega

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering. Den tætte normering giver dig mulighed for at engagere dig i dit arbejde og fordybe dig i den pædagogiske praksis. Selvom du primært arbejder selvstændigt på dine indmøder, har du et tæt samarbejde med det faste team omkring borgeren samt med resten af huset i den daglige sparring.

Habitus
Gem
Habitus
Administrativ leder med ansvar for arbejdstidsplanlægning til botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus, Faxe Ladeplads

Er du drevet af at få tingene til at gå op i en højere enhed? Motiveres du af at arbejde struktureret og systematisk med planlægning og opfølgning? Og trives du i en hverdag, hvor du er afhængig af din evne til at opretholde nære relationer til både ledelse og kolleger? Så er du måske vores nye kollega.

Du er en nøgleperson på vores botilbud, hvor du vil være en del af ledelsesgruppen og sikrer systematik, struktur og koordinering i hverdagen. Du har overblik over timeforbrug, sygefravær og mødeplan og har kontakten til HR i forhold til alle administrative medarbejderforhold.

Din fornemmeste opgave er at sørge for, at arbejdsplanen går op. Du sørger for, at rammerne i vores procedurer overholdes og sikrer forsvarlig bemanding, samtidig med at du så vidt muligt servicerer dine kollegers ønsker for deres mødeplan.

Habitus
Gem
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer til botilbud i Faxe Ladeplads

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus' faste vikarkorps, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores botilbud

Vi søger lige nu dygtige og engagerede tilkaldevikarer til vores botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som tilkaldevikar hos os, bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering. Den tætte normering giver dig mulighed for at engagere dig i dit arbejde og fordybe dig i den pædagogiske praksis. Selvom du primært arbejder selvstændigt på dine indmøder, har du et tæt samarbejde med det faste team omkring borgeren, samt med resten af huset i den daglige sparring.

Habitus
Gem
Habitus
Pædagogisk personale/vikarer søges til botilbud i Grenå

Habitus

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din viden og nysgerrighed er velkommen? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre!

Som pædagog eller vikar hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I typisk arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere udfordrende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Gem
Habitus
Pædagogisk medarbejder søges til nyopstartet solisttilbud i Hjørring

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Er du nysgerrig på nye og bedre måder at gøre dit arbejde på? Bliver du motiveret af, at arbejde selvstændigt med mulighed for at fordybe dig i dit arbejde? Så er det måske dig vi søger.

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I arbejder med 2:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Målet med vores arbejde er altid at minimere udfordrende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Gem
Habitus
Daglig leder til pædagogisk botilbud i Hornbæk

Habitus

Vi brænder for at maksimere livskvaliteten for vores borgere. Skal du være med?

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Er etik et nøgleord for dig? Ønsker du at arbejde med højt fagligt og engageret personale i en tilgang, som tager udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger? Så er du heldig, at vi søger en daglig leder, som vil være med til at sikre, at vi fortsat er tæt på den pædagogiske praksis i hverdagen.

Vi søger en daglig leder til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave. Dette fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende. Du vil være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag. Hvis du selv har erfaring med vores målgruppe i praksis, vil det være en rigtig stor fordel.

Habitus
Gem
Habitus
Nattevagt søges til botilbud i Helsinge – 32 timers stilling

Habitus

Trives du med natarbejde? Har du erfaring med pædagogisk arbejde og har du lyst til at være en del af et dedikeret team, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrum-forstyrrelser? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en vågen nattevagt til vores team af 2 faste nattevagter, som arbejder på skift i en 5/2 ordning. Du har det overordnede ansvar for 7 beboere natten igennem og er med til at sikre dem en tryg og rolig nat.

Opgaverne om natten består først og fremmest i at hjælpe borgerne ved behov – typisk ved at hjælpe dem tilbage i seng og sikre en god nattesøvn, men en enkelt borger har også behov for hjælp til bad om morgenen, derudover er der dokumentering og enkelte praktiske opgaver.

Habitus