Dansk Arbejdsgiverforening

Gem
Dansk Arbejdsgiverforening Timelønnet rengøringsassistent

Dansk Arbejdsgiverforening, Fredensborg

Egelund Slot søger en dedikeret rengøringsassistent, som arbejder hurtigt og effektivt og sikrer, at slottet altid fremstår på smukkeste vis. Arbejdstiden vil primært være fra kl. 7.00 til 15.00 med mulighed for udvidelse ved travlhed. På Egelund Slot sikrer vi, at rammerne altid står flotte og præsentable, og du skal være en del af det dedikerede team, som sørger for, at dette altid sker fyldest.

Egelund Slot er et konferencecenter, som udelukkende beskæftiger sig med møder, kurser og konferencer, hvorfor størstedelen af din arbejdstid vil være i hverdagene.

Du vil indgå i et team med vores oldfrue og det resterende personale. Vi lægger vægt på, at der er god stemning og professionalisme, så Egelund Slots gæster altid forlader slottet med en positiv oplevelse.

Gem
Dansk Arbejdsgiverforening Eksklusivt konferencecenter søger tjener – fri 10 uger om året og med meget få weekendvagter

Dansk Arbejdsgiverforening, Fredensborg

Egelund Slot søger en fuldtidstjener til servering og opvartning af vores gæster i dag- og aftentimer – der vil være få weekendvagter. Arbejdstiden vil ligge mellem kl. 7.30 til 15.00 og kl. 15.00 til 22.00 med mulighed for forlængelse ved travlhed. Slottet er lukket i skolernes ferie, så her kan du frit planlægge din ferie.

Du skal være med til at sikre, at vores gæster føler sig hjemme på Egelund Slot, forkæle dem til en frokost eller præsentere til middagen om aftenen. Du sikrer med en professionel håndtering at vores gæster føler sig påskønnet, værdsat samt ”hjemme”. Høj gastronomi og professionel service sikrer, at vores gæster ofte vender tilbage og det er vi stolte af.

Gem
Jurastuderende til Dansk Arbejdsgiverforening
Brænder du for kollektiv og individuel arbejdsret?
Dansk Arbejdsgiverforening, Den Europæiske Union
Dansk Arbejdsgiverforening
Indrykket: