Telenor

Fantastiske forbindelser

Telenor er mere, end du tror. Med høj energi når vi vores ambitiøse mål i tværfaglige teams. Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden.

Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille.

Vores formål er at hjælpe mennesker med en sikker og stabil forbindelse til det, der betyder noget for dem. Vi er meget mere end simkort og smartphones. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund. Det giver dig spændende opgaver og større ansvar i en hverdag fyldt med fleksibilitet, frihed og fantastiske forbindelser.

Vores kerneprodukter omkring vores netværk er drevet af teknologi, og vi er derfor afhængige af at være på toppen af udviklingen i en verden, hvor tingene bevæger sig meget hurtigt.

Martin Yepes Ravn, Head of Operation Center, Technology

Vi udfordrer markedet som en teknologisk frontløber

I Telenor udvikler du dig gennem de opgaver, du løser, de fejl du begår og det, du lærer af dem. Sammen med dine inspirerende kolleger skaber du små mirakler med IoT, 5G, Automation, Cloud, Cyber Security og Data & Analytics – og selvfølgelig hardcore telco-discipliner, du ikke bare kan læse dig til.

Som global virksomhed indgår vi naturligt i stærke partnerskaber med nogle af de dygtigste og største indenfor IT og Netværk.

Vi er ligetil og udvikler hinanden

Vores værdier eller behaviours, som vi kalder dem, er fundamentet for, hvordan vi agerer i relation til både vores kunder og samarbejdspartnere samt over for hinanden på tværs af organisationen.

”I Telenor er kulturen noget, vi skaber i fællesskab. Det er den gode stemning, som man møder på vores lokationer, de altid hjælpsomme kolleger og det gode sociale sammenhold.”

Julie Nørholm Larsen, Recruitment Consultant

Telenor Behaviours

Be respectful

Vi ser forskellighed som en styrke. Vi giver og tager imod feedback med åbenhed.

Keep promises

Vi fokuserer på handlinger fremfor at love for meget. Vi gør os umage og tager et fælles ansvar.

Always explore

Vi tror på, at udvikling sker gennem daglig læring. Derfor er vi nysgerrige.

Create together

Vi tror på, at forskellighed skaber bedre løsninger. Vi søger nye perspektiver og deler viden.

Du vil opleve, at værdierne ikke bare er noget, der hænger på døren. Vi efterlever dem hver dag.

Mette Eistrøm Krüger, Chief Human Resources Officer & Corporate Affairs Officer

Mangfoldighed og plads til udfoldelse

Hos Telenor er der plads til alle, og vi værdsætter forskellighed. Vi opfordrer alle til at søge vores ledige stillinger, og vi tror på, at mangfoldighed stimulerer nye måder at tænke på, genererer nye ideer og giver uendelige muligheder. Hos Telenor behandler vi hinanden med respekt og ligeværdighed.

Vi giver vores medarbejdere et godt skub op ad karrieretrappen, så du kan lykkes og blomstre. Du sætter selv grænsen for, hvor mange trin du vil tage, og vi giver dig muligheden for det.

Mette Eistrøm Krüger, Chief Human Resources Officer & Corporate Affairs Officer

Humor som fællessprog

Hos Telenor kan du forvente at blive mødt af en masse imødekommende og kompetente kolleger med en uformel omgangstone samt latter og humor. Vores medarbejdere beskriver Telenor-kulturen som et trygt og ærligt arbejdsmiljø, hvor vi er inkluderende og byder velkommen ind i vores familie. Vi giver dig plads til at være dig selv og mulighed for at tilpasse dit arbejdsliv efter dit privatliv. Dette kalder vi Flexible Work.

”Hos Telenor bliver du mødt med omsorg, interesse og hjælpsomhed fra både ledelse og kolleger.”Dorthe Berg Hedehus, Collaboration Manager.

Vi kan altid lære lidt mere

Vi prioriterer læring, og det er en så stor del af vores DNA, at det endda er lagt fast ind i vores kalender 1 time ugentligt! I Learning hour kan man rundt på kontorerne se vores kolleger fordybet i online learnings på vores e-learning-platform, et webinar eller med en spændende fagbog.

”For den nysgerrige er der altid noget, man kan lære. Om det er vores Learning Hour eller mulighederne for at indgå i tværfaglige projekter på tværs af vores globale forretning, så kan du regne med et arbejde med fokus på dit individuelle potentiale.”Hans-Peder Rasmussen, Talent Manager.


Hvis du har lysten og ambitionerne, så giver vi dig de opgaver, kurser og uddannelser, som udvikler dig personligt såvel som fagligt. Vi sætter skub i din karriere.

Et karriereunivers, der giver plads til dig og dine drømme

Som en del af en stor organisation tilbyder vi også spændende karrieremuligheder til en bred palet af forskellige kompetencer.

I Telenor kan du bl.a. arbejde med Cyber Security, Kundeservice, Salg, IoT, Data & Analytics, Retail, Finans, Kommunikation, Supply Chain Management, Marketing og meget mere.