Telenor

Vi udfordrer markedet som teknologisk frontløber

I Telenor udfordrer vi os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille.

Vores formål er at hjælpe mennesker med en sikker og stabil forbindelse til det, der betyder noget for dem. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund. Det giver dig spændende opgaver og større ansvar i en hverdag fyldt med fleksibilitet, frihed og Fantastiske forbindelser.

”Vores kerneprodukter omkring vores netværk er drevet af teknologi, og vi er derfor afhængige af at være på toppen af udviklingen i en verden, hvor tingene bevæger sig meget hurtigt.” - Martin Yepes Ravn, Director, Head of Network (Technology)

I Telenor udvikler du dig gennem de opgaver, du løser, de fejl du begår og det, du lærer af dem. Sammen skaber vi små mirakler med IoT, 5G, Automation, Cloud, Cyber Security og Data & Analytics – og selvfølgelig hardcore telco-discipliner, du ikke bare kan læse dig til.

Vi er ligetil og udvikler hinanden

Vores værdier, eller behaviours som vi kalder dem, er fundamentet for, hvordan vi agerer i relation til både vores kunder og samarbejdspartnere samt over for hinanden, på tværs af organisationen.

Hos Telenor opfordrer vi alle til at søge vores ledige stillinger – uanset baggrund. Vi tror på, at mangfoldighed stimulerer nye måder at tænke på, genererer nye idéer og giver uendelige muligheder. Alle vores medarbejdere behandles med respekt og ligeværdighed – og du er velkommen, præcis som du er. Vi tror på, at flere perspektiver skaber Fantastiske forbindelser.

”I Telenor er kulturen noget, vi skaber i fællesskab. Det er den gode stemning, som man møder på vores lokationer, de altid hjælpsomme kolleger og det sociale sammenhold.” - Nicklas Aamand Nielsen, Training & Leadership Consultant (Consumer)

Diversitet og inklusion er en essentiel del af måden, vi arbejder på. Vi forsøger altid at skabe et inkluderende miljø, hvor du får de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde og føle dig velkommen. Dette handler om inkluderende sprogbrug, at være bevidste om hinandens behov og have et arbejdsmiljø, som bygger på psykologisk tryghed.

"Du vil opleve, at værdierne ikke bare er noget, der hænger på døren. Vi efterlever dem hver dag." - Isabella Emilie Birkbøll, CCAO/CHRO (People & Corporate Affairs)

Vi kan altid lære lidt mere

Hos os får du ikke en statisk karriereplan. Til gengæld har du som medarbejder opbakning fra ledelsen til at udvikle dig løbende gennem nye og udfordrende projekter og opgaver. Med vores ledelsesfilosofi, Tight-Loose-Tight, lægger vi vægt på frihed under ansvar, så du kan tage initiativ og skabe resultater inden for klare rammer og mål.

Vi har allokeret en time om ugen til valgfri fordybelse og læring. I Learning hour, som vi kalder det, vil du således opleve dine kollegaer fordybet i alt fra online learnings, webinarer, besøg rundt i forretningen, foredrag eller med hovedet nede i en spændende fagbog.

”Verden bevæger sig hurtigere end nogensinde og derfor skal vores kompetencer følge med. Telenor prioriterer læring så højt, at vores CEO har booket en fast ugentlig time i vores kalender til læring og udvikling. I dagligdagen har vi fokus på feedback, så vi sikrer, at vi udvikler vores metoder, samarbejde og kommunikation – det er jeg stolt af.” - Marlena Sofia Rasmussen, Head of L&D partners (Telenor Nordic)


Vil du være en af vores Fantastiske forbindelser?

Vi håber, at du har fået et godt førstehåndsindtryk af, hvad vi er for en virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig som arbejdsplads. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Talent Attraction på rekruttering@telenor.dk. Du kan se vores åbne stillinger og oprette en jobagent via dette link.