Webhelp El Pinillo

26 følgere

(Ingen evalueringer)

Er du – eller har du været – ansat hos Webhelp El Pinillo?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Vi har ingen ledige stillinger lige nu

Webhelp El Pinillo som arbejdsplads

(Ingen evalueringer)Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Webhelp El Pinillo?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Webhelp El Pinillo.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Vi har ingen ledige stillinger lige nu

Kort fortalt

Webhelp El Pinillo (Tidligere Infonordic) blev grundlagt i 2002, hvor vi startede som den første dansktalende salgsvirksomhed på Costa del Sol. Sidenhen er Webhelp El Pinillo blevet en international virksomhed med omkring 100 medarbejdere, fordelt på vores to kontorer i Torremolinos-Malaga. 

Herfra udfører vi opgaver inden for mødebooking, salg, interview og leadgenerering. Vores medarbejdere repræsenterer kendte europæiske brands, og vi sidder i dag over 10 forskellige nationaliteter, der gennemfører mere end 3.000.000 opkald om året.

 

En del af Webhelp Group

I 2018 blev vi en del af den globale markedsleder Webhelp. Webhelp er en global outsourcer af forretningsprocesser (BPO), som specialiserer sig i kundeservice og betalingshåndtering samt salgs- og marketingtjenester på tværs af talemæssige, sociale og digitale kanaler. Webhelp har kontorer i over 30 lande og har omkring 50.000 medarbejdere.

 

Job i Spanien

Infonordic er ikke en arbejdsplads som alle andre. Vi er beliggende i Sydspanien og er en spansk virksomhed med danske rødder. Som medarbejder er du på spansk kontrakt og sikret efter spanske regler, der giver dig mulighed for sygesikring, a-kasse og pension.

Det kan føles som et stort spring at flytte til et andet land, og derfor hjælper vi på bedste vis ved at tilbyde hjælp i forhold til at blive registreret i det spanske system. Ligesom vi sætter alle nye medarbejdere ind i, hvordan man finder bolig og andre praktiske spørgsmål, der kan være.

Derudover er vores medarbejdere med til at gøre Infonordic til en helt særlig arbejdsplads. De har skabt en fantastisk virksomhedskukltur med et godt sammenhold, hvor man altid hjælper og støtter op om hinanden. Og så møder de ind hver dag for at gøre en forskel for vores kunder.

Annoncestatistik for Webhelp El Pinillo

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Webhelp El Pinillo. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Webhelp El Pinillo
C/ Decano Antonio Zedano, 3. Nave 6
ES-29620 Torremolinos
http://www.infonordic.com

Karrieresite

http://www.infonordic.com/job

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Webhelp El Pinillo? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.