Bring

Norden er vores hjemmebane, og vores 250 medarbejdere er eksperter i at møde kundernes behov – uanset hvor i verden deres pakker, gods eller post skal hen.

Vi tilbyder totalløsninger og leverer ikke blot sofaen – vi hjælper også med at samle den. Og uanset om du arbejder som speditør, disponent, lager-, service- eller salgsmedarbejder hos os, så bliver du en del af vores vision om at gøre hverdagen enklere og verden mindre.

Kom godt fra start

Lige fra din første dag har vi fokus på din udvikling. Det begynder med en velstruktureret introduktionsperiode, hvor du stifter bekendtskab med afdelingerne på din nye arbejdsplads og dine mange nye kolleger. På den måde bliver du ordentligt klædt på til din nye hverdag fuld af spændende udfordringer. Men din udvikling stopper ikke der. Ønsker du at komme på kursus eller deltage på en konference, så du kan blive endnu bedre, så sidder din leder aldrig langt væk.

En grøn fremtid

Hos Bring er det ikke kun vores lastbiler, der er grønne. Vi tror på en grøn og bæredygtig fremtid, og som en moderne transport- og logistikvirksomhed tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Og det er ikke bare noget, vi siger. Med drømmen om at udviske vores klimaaftryk har vi udviklet en række konkrete målsætninger. Det er fx vores plan at være uafhængige af fossile brændstoffer i år 2025 – en plan, som du har mulighed for at bidrage aktivt til. Vi tilbyder uddannelse i klima og miljø og byder velbegrundede miljøprojekter velkommen.
Læs mere om vores grønne profil her.

Bliv en del af udviklingen

Hos os har du mulighed for at arbejde med international ekspres-, e-handels- eller køletransport. Uanset hvilken service du arbejder med, vil du hurtigt mærke, at vi er en virksomhed, der tænker kreativt og i helt nye baner. Her er vores medarbejdere den vigtigste ressource. Det er din og dine kollegers erfaring, som vi læner os op ad, når vi bygger fremtidens transportløsninger.

”Hvis du synes, transport- og logistikbranchen er spændende, så er Bring virkelig et sted for dig. Vi arbejder bl.a. på, hvordan transporten af varer i en mere og mere digital fremtid ser ud. Fx har vores e-handelstransport en service, der gør det endnu nemmere for kunder at handle med netbutikker,” siger HR-manager Christian Bennebjerg om en af de mange spændende måder, som vi nytænker transportbranchen på.

”Jeg har valgt at arbejde i Bring, fordi det er et sted, der matcher mine ambitioner og personlige værdier. På de 4 år jeg har arbejdet her, har jeg rykket mine faglige og personlige grænser – en udvikling der kun fortsætter. Men jeg er også selv med til at præge Bring, og her bliver man hørt, når man får en god ide til nye processer. Jeg kan ærligt sige, at jeg er stolt af at være en del af et knalddygtig team, som er spækket med kompetencer og tæt sammenhold,”

siger Morten Skøde – der startede som speditør og i dag er teamleder for Bring Cargo International.

Plads til din udvikling

Bring er en del af Posten Norge-koncernen, og vi har både ressourcerne og viljen til, at du kan udvikle dig. Du har altid et hav af erfaring til din rådighed, og får du lyst til nye udfordringer, så er der også plads til det. Det kunne fx være vores aspirantkursus, hvor du kan udforske dit lederpotentiale.

Så hvis du går og drømmer om en anderledes arbejdsplads, der sætter grøn omstilling, medarbejdertrivsel og udvikling i højsædet, så glæder vi os til at byde dig velkommen hos fremtidens post- og logistikvirksomhed.