Coromatic A/S

Coromatic – datasikkerhed og strøm 24/7 året rundt

I Coromatic er vi specialister i at sikre adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi designer, bygger og servicerer teknisk infrastruktur. Vores fagfolk er eksperter i strøm, ventilation, køleanlæg og etablering og drift af datacentre. Vi har fokus på den bedste løsning for vores kunder. Vi arbejder miljøbevidst gennem stadigt fokus på energioptimering.

Når elnettet svigter, sørger vi for, at kirurgen på hospitalet kan operere videre. At flytrafikken kan forsætte. At mobilnettet fungerer. At vores IT-systemer altid er i drift. Kort sagt: at vores samfund kører uhindret videre, når strømmen svigter. Alle døgnets timer, alle ugens dage, 365 dage året rundt. Vi er der 24/7.

Vi er en del af den internationale energikoncern E.ON – og som førende leverandør i Danmark tæller vores løsninger og services datacentre, serverrum, nødstrøm, fjernovervågning, m.m. Blandt vores kunder finder du offentlige og private virksomheder med ansvar for samfundets kritiske infrastruktur: Forsvaret, finanssektoren, IT- og teleudbydere, rådgivende ingeniørfirmaer, installationsvirksomheder og hospitaler.

Bliv en del af et dedikeret og fagligt arbejdsmiljø

I dag er vi mere end 700 medarbejdere i Norge, Sverige og Danmark. På vores kontorer i Roskilde, Odense og Aarhus er vi pt. 125 engagerede og dygtige medarbejdere. Når du træder ind ad døren hos os, vil du opleve god stemning og godt kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

I Coromatic tror vi på, at gode resultater skabes i et miljø med blik for den enkeltes faglighed og trivsel. Vores ambition er at blive en af Danmarks bedste arbejdspladser med vægt på en fagligt udviklende og mangfoldig virksomhedskultur. Derfor ønsker vi, at du skal udvikle dig løbende. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i samspil med dine kolleger, uanset hvilket job, du varetager. Som tekniker får du desuden mulighed for at specialisere dig inden for vores specialer og dermed blive en del af landets dygtigste arbejdsstyrke.

Vær med til at præge den grønne agenda

Bæredygtighed og den grønne omstilling fylder hos os. I vores bevidsthed. I vores ageren. I vores løsninger. Vi er en virksomhed, som tror på, at ordentlig og god ledelse giver et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne leverer de bedste løsninger og den bedste service til kunderne.

”Hos Coromatic er vi stolte af at kunne bidrage til den grønne omstilling ved at hjælpe vores kunder med at optimere deres energiforbrug og udvikle miljøvenlige løsninger – og det er en del af vores kundedialog, at vi udfordrer status quo,” fortæller administrerende direktør Kurt Vahlun Sørensen.

Vi er åbne overfor din baggrund. Det handler om, at vi skal være et godt match for hinanden. Til gengæld får du dygtige kolleger og et godt, teambaseret samarbejde hver eneste dag. Så kom og vær med til at udvikle en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vil du vide mere?
Læs mere om Coromatic og se vores ledige stillinger her. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.