DEKRA A/S

Sammen hjælper vi mennesker sikkert på vej

Som medarbejder hos DEKRA bliver du en del af en non-profit-virksomhed med mere end 400 kolleger, som er stolte af den forskel, vi gør for samfundet.

I DEKRA skaber vi nemlig sikkerhed på vejene, når vi uddanner bl.a. bus-, lastbil- og taxachauffører og gennemfører bilsyn af indregistrerede køretøjer. Vi afholder jobsøgningskurser og andre jobrettede forløb, som hjælper borgere fra alle brancher på vej i job.

DEKRA i Danmark er en del af en global virksomhed. Vi bruger vores overskud herhjemme til at styrke vores nuværende indsatser eller til at opstarte nye initiativer. Alt hvad vi gør, gør vi for at opfylde vores målsætning – at hjælpe mennesker sikkert på vej sammen.

Vidste du, at…
- vi har en målsætning om at være CO2 neutrale i 2025?
- vi er en virksomhed i vækst?
- vi er de 2. største inden for bilsyn i Danmark og er i 2021 nomineret til årets bilsynsforretning?
- næsten 90 % af vores kursister ville anbefale os til andre?

En rar arbejdsplads, hvor der også er fart på

Uanset om du møder dine nye kolleger i DEKRA Job, en af vores AMU-Uddannelser eller i en synshal, vil du mærke, at vi rummer hinandens forskelligheder. Vi arbejder sammen med professionalisme, gensidig respekt og en oprigtighed i vores tilgang til at hjælpe andre.

Samtidig er vi i konstant udvikling, og iværksætterånden trives i bedste velgående hos os. Så her er altid nye tiltag i gang, og det, synes vi, gør hverdagen spændende.

Vi passer også på dig og din karriere

Vores mission om at skabe sikkerhed og dermed tryghed for danskerne gælder naturligvis også vores egne medarbejdere. Hos os får du privat sundhedssikring, fitnessordning, og vi har fokus på sundhed i vores kantiner.

Vi er lige så interesserede i din faglige udvikling, som du selv er. Så hvis vi sammen finder ud af, at intern eller ekstern videreuddannelse giver mening for dig, bakker vi dig op i at styrke dine kompetencer.