Min Bolighandel ApS

Gem
Min Bolighandel ApS
Vi søger franchisetagere til Danmarks mest moderne og hastigt voksende mæglerkæde

Min Bolighandel ApS

Skal du være selvstændig i en ung og dynamisk ejendomsmæglerkæde i stærk vækst og med fokus på fremtidens boligmarked?

Måske har du allerede egen forretning eller er netop nu klar til at tage springet! Din baggrund er uddannet ejendomsmægler, men du kan sagtens have haft et par år væk og prøvet kræfter med bolighandel og boligrådgivning i eksempelvis realkreditinstitut eller bank. Vigtigst af alt er, at du brænder for boligsalg og for at gøre en forskel – at du er villig til at gå det ekstra som kræves for at få succes med både salg og kundetilfredshed.

Nogle af vores eksisterende franchisetagere søger partnere. Kontakt os også gerne, for at høre mere om der er mulighed for et sådant setup, i netop dit nærområde.

Min Bolighandel ApS
Gem
Min Bolighandel ApS
Partner- og medindehaver søges til Min Bolighandel Horsens

Min Bolighandel ApS

Kan du sætte flueben ved:

  • Store ambitioner
  • Faglig kompetent
  • Ønsker at være herre (eller dame..) i eget hus

Så er du meget vel, præcis den superstjerne vi mangler på vores hold. Viser det sig at du skal spille et andet sted på banen end hvad denne stilling lægger op til, så er vi en mæglerkæde på små 30 lokationer bredt fordelt i Danmark og med masser muligheder for dem der har viljen til at bygge en god forretning op.

Vi har sammensat det bedste, for at give dig maksimal frihed til det der er vigtigst – din forretning. Samtidig med stor tryghed fra vores backoffice og team af sagskoordinatorer.

Min Bolighandel adskiller sig væsentligt ved at man ikke er tvunget til at have en fysisk mæglerbutik, men kan drive det online i stedet.

Min Bolighandel ApS