Inco CC København A/S

Den moderne markedsplads – din nye arbejdsplads

inco Cash & Carry er en af Danmarks største fødevaregrossister, som sælger fødevarer og relaterede varer til alle med et cvr nr.

Vi har 3 butikker på landsplan med et varesortiment på over 33.000 varenumre, og flere kommer hele tiden til. Udvalget inden for bl.a. økologi, vegan, laktose- og glutenfrie varer er i stor udvikling og fylder mere og mere i vores sortiment.

Vi er den moderne markedsplads, hvor vores kunder altid kan vælge lige præcis dén kødudskæring, fiskefiletering, sprøde grøntsag eller friske frugt, de ønsker. For vi er stedet til dem, der elsker at tilberede, servere og ikke mindst nyde god mad.

Kasseekspedient

Her får du mere ansvar og tæt kundekontakt

Som ansat hos inco Cash & Carry vil du fra start indgå i et team, hvor alle bidrager til løfte opgaven sammen. Men udover vores fantastiske sammenhold, har vi også rigtig gode arbejdstider både i hverdag og weekend. Vi slutter altid dagen senest kl. 17 og i weekenden senest kl. 14. Det giver overskud – til hinanden og til privatlivet.

Bliver du salgsassistent hos os får du et job med bredde, variation og ansvar. Du får altid et selvstændigt ansvar for et område og specifikke varegrupper i butikken, men derudover får du også indflydelse på vores sortiment, ligesom du laver salgsfremmende udstillinger og in-store kampagner. Desuden forhandler du priser og bestiller varer hjem.

Men vigtigst af alt får du tæt kontakt med vores leverandører og kunder. Ofte vil dine kunder besøge os flere gange om ugen, og det betyder, at du lærer dem godt at kende og har tiden til at yde en helt særlig service. For det er dig, der er med til at sikre, at de kan drive deres forretning med de rigtige varer.

Vi støtter op om din udvikling

Vi sætter stor pris på medarbejdere, som ønsker at videreuddanne og udvikle sig. Når du starter hos os, sørger vi for, at du lærer alt om virksomheden, men du kan også se frem til skræddersyet sidemandsoplæring.

Når du er kommet godt ind i jobbet, støtter vi selvfølgelig op om din videre udvikling. Vi tager på messer, på leverandørbesøg og mødes med kollegerne fra søsterbutikkerne, hvor vi kan vidensdele inden for varer og sortiment.

Vi har afdelingschefer, der startede som salgsassistenter, og kolleger med solid viden om flere butiksområder og varegrupper. Din udvikling kan gå mange veje.

Endelig kan du nyde godt af vores kantineordning, og så kan vi også lokke med personaleforening, løbeklub, sundhedsforsikring og personalerabat. Det skal være rart at gå på arbejde.

Vil du vide mere?

Læs mere om inco Cash & Carry og se vores ledige stillinger her.