Danhydra A/S

Danhydra A/S leverer innovative produkter og service solutions til vindindustrien globalt. Virksomhedens produkter anvendes ved installation og servicering af vindmøller og omfatter bl.a. turner gear, fedtpumper, containerløsninger og power packs. Danhydras service solutions dækker vedligeholdelse, kvalitetssikring og eventuel kalibrering af hele spektret af tools, der anvendes til installation og service af vindmøllerne.

Danhydras kunder er især vindmølleproducenter, driftsselskaber og serviceselskaber inden for wind. Virksomheden har de senere år oplevet en høj vækst på de centrale segmenter og omsætter i dag samlet for et 3-cifret millionbeløb.

Med et gennemprøvet produktprogram, en kapitalstærk ejerkreds og et internationalt setup med lokationer i Danmark (Midtjylland), Tyskland og USA har Danhydra iværksat en ny ambitiøs vækststrategi og arbejder målrettet på at skabe en unik, global og vækstorienteret virksomhed. Væksten bygger på et endnu bedre produkt- og serviceprogram, større berøring med markedet og målrettede investeringer.

Virksomheden beskæftiger knap 50 erfarne og engagerede medarbejdere, som har det til fælles, at de altid har kvalitet, geniale løsninger og godt købmandsskab i centrum.