Boliggården

189 følgere

Boliggården

Boliggården som arbejdsplads

21 evalueringer, 1 kommentar

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Boliggården?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Boliggården.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Boliggården – et alment boligselskab i smukke historiske omgivelser

Hos Boliggården løfter vi i flok. Boliggården er en virksomhed i bevægelse, og vi ved, hvor vigtigt det er at inkludere vores medarbejdere i processerne. Vi tager alle ansvar i det daglige og opfordrer alle til at byde ind med deres gode idéer,

fortæller HR- og sekretariatschef Hanne Kjær-Kristoffersen.

En rar arbejdsplads

Under taget af den smukke gamle stationsbygning tæt på Helsingør centrum finder du Boliggårdens administration. Her holder 35 af vores i alt 130 dedikerede medarbejdere til – resten har deres daglige gang i vores mange boligafdelinger rundt om i Helsingør kommune.

Som arbejdsplads favner vi bredt og har både økonomimedarbejdere, boligrådgivere, byggeri- og projektledere, ejendomsfunktionærer, sekretariats-, kommunikations- og udlejningsmedarbejdere samt driftsledere ansat. Selvom vi ikke alle arbejder under samme tag, er sammenholdet og dagligdagen præget af et solidt overblik – og så er vi et rigtig rart sted at arbejde, hvis vi selv skal sige det.

Det er nemt at komme til Helsingør med både motorvej og Kystbanen lige til døren, og du er garanteret en arbejdsplads i dejlige omgivelser lige meget hvor hos Boliggården, du kommer til at arbejde.

Vi har tillid og nærvær i fokus

”Hos Boliggården er der rigtig god mulighed for at få indflydelse på egne opgaver, og samtidig er der plads til at kunne udvikle sig både personligt og professionelt. Jeg har arbejdet her i et år nu og er i høj grad blevet mere serviceminded, struktureret og imødekommende. Det bedste ved mit arbejde er det tætte samarbejde med mine kolleger og muligheden for en personlig kontakt til beboerne,” siger driftslederassistent Dennis Nordahl Larsen.

Hos Boliggården har vi stor tillid til vores medarbejdere. Brænder du for et projekt, så bruger vi dine kompetencer og sætter handling bag idéerne. Det skaber nemlig både fremdrift i virksomheden og medarbejderglæde.

Herudover gør vi meget ud af samarbejdet. Det er vigtigt, at vi kender hinanden på kryds og tværs af virksomheden og altid ved, at vi kan komme til hinanden, også selvom vi er placeret på flere forskellige lokationer. Som medarbejder skal du kunne føle nærværet til både kollegaer og chefer.

Et boligselskab med proaktivt fokus

Vi er en nonprofitorganisation og har i alt 6.000 boliger, som vi vedligeholder og servicerer. Samtidig bygger vi nye boliger. Vores målsætning er at være det gode og anerkendte lokale boligselskab i Helsingør.

Vi lægger stor vægt på beboerdemokratiet og er selvfølgelig en del af BL – Danmarks Almene Boliger. For at fastholde beboernes ret til at blive hørt, arbejder vi for udvikling af demokratiets muligheder og beboernes indflydelse på forandringer. På den måde håber vi også at gøre den aktive deltagelse endnu mere attraktiv for vores beboere.

Desuden har vi løbende fokus på at modernisere og effektivisere vores drifts- og administrationsprocesser, så vi bruger færre ressourcer, hvilket i sidste ende kommer beboerne til gode.

Du kommer godt fra start

For at kunne fastholde Boliggården som en ordentlig og attraktiv arbejdsplads sørger vi altid for at tage rigtig godt imod nye medarbejdere. Vi ved nemlig, at en god start er alfa og omega for den fremadrettede trivsel.

Jeg valgte at søge arbejde hos Boliggården, da det var tydeligt, at det både er en spændende og tryg arbejdsplads. Der er fokus på medarbejdertrivsel, samtidig med at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du fornemmer hurtigt, at der bliver lagt vægt på medarbejdernes indsigt, ansvar og medbestemmelse,

siger koordinator i administrationen, Maja Bahne Stürup.

Regnskab for Boliggården

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Boliggården

Registreret navn

Boliggården

Momsnummer

DK64565311

Selskabsform

Forening

Etableret

1964

Antal ansatte

171

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Boliggården

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Boliggården. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Boliggården
Trækbanen 16
3000 Helsingør
Tlf.: 49 21 11 04
http://www.boliggaarden.dk/

Kort