Keolis Danmark A/S

Tag del i den grønne fremtid

Keolis er en af de førende leverandører af kollektiv trafik. Det gælder både i Danmark, men også i resten af verden b.la. I Belgien, USA, Frankrig og Indien. Keolis er fransk ejet, og har hovedsæde i Paris. Og eftersom Keolis findes i flere dele af verden, har vi også mere end 25.000 busser.

I Danmark er der omkring 1.500 medarbejdere, og hovedkontoret er placeret i Glostrup. I det danske Keolis har vi 450 busser i drift. Der findes afdelinger både på Sjælland, Fyn og Jylland, og der vil derfor være jobmuligheder, uanset hvor du er placeret i landet. Vi har også letbanerne i hhv. Aarhus og Odense, og her er der også spændende jobmuligheder.

Vi er som verden omkring os i gang med den grønne omstilling. Vi indsatte bl.a. de første elbusser i 2021, og den udvikling er fortsat i gang. Også vores letbaner bidrager med grønne kilometer. Det er vigtigt for os at tage aktiv del i den grønne omstilling, og du vil derfor som medarbejder hos os, være en del af det.

Bus

Plads til forskellighed

Som medarbejder hos Keolis vil du være en del af en virksomhed, hvor der er plads til forskellighed. Vi tror på at diversitet og inklusion er med til at skabe en endnu bedre arbejdsplads, og derfor gør vi en særlig indsats på dette område.

Keolis har tre kerneværdier, der sætter fokus på at behandle hinanden godt, agere socialt ansvarligt og konstant arbejde på at blive bedre. Værdierne er en del af måden, vi arbejder på, uanset hvor du bliver ansat i Keolis.

’We imagine’ - fordi vi hele tiden arbejder på at blive bedre end i går

’We care’- fordi vi respekterer hinanden som kollegaer og behandler hinanden godt

’We commit’- fordi vi agerer socialt ansvarligt b.la. ved at tage del i den grønne omstilling

Sæt dit eget præg på hverdagen

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan være med til at præge hverdagen. Derfor tror vi på en decentral ledelsesfilosofi, som netop giver dig som medarbejder mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen og komme med dine idéer.

Åbenhed og fællesskab er nøgleord hos os. Vi arbejder ofte på tværs af afdelinger, hvilket skaber netværker på kryds og tværs, der kan være med til at gavne den enkelte medarbejder. Der er ligeledes en bred vifte af forskellige stillinger hos os, og så du har mulighed for at finde lige præcis det job, du drømmer om.

Det kan være som mekaniker, buschauffør, letbanefører, trafikplanlægger eller en række administrative stillinger indenfor f.eks. Økonomi, HR eller IT. Der er derfor også gode muligheder for udvikling som medarbejder hos os, så du kan lande lige netop der, hvor du er bedst.

Vil du med ombord hos Keolis?