Danske Andelskassers Bank A/S

Gem
Danske Andelskassers Bank A/S
Jurist til direktionssekretariatet

Danske Andelskassers Bank A/S, Tjele

Har du lyst til at have en alsidig og udfordrende hverdag med et juridisk omdrejningspunkt i en bank i vækst, hvor samarbejde, kvalitet og sammenhængskraft er vigtige værdier? Så er det dig, vi søger til Danske Andelskassers Banks direktionssekretariat som jurist.

Du skal bl.a. understøtte og udføre opgaver indenfor:

  • GDPR
  • Håndtering af udpegninger
  • Administration af fonde
Danske Andelskassers Bank A/S
Gem
Danske Andelskassers Bank A/S
Assisterende erhvervsrådgiver søges til Andelskassen i Hobro

Danske Andelskassers Bank A/S

Er du erhvervsrådgiver, eller drømmer du om at blive det? Er du en stærk netværksskaber, der samtidig vægter god kundepleje? Så kan du blive en del af et unikt holdt, som er aktiv i lokalområdet, og som tager ansvar for lokal vækst og udvikling – kom med på vores rejse mod nye højder.

Vi søger nu en assisterende erhvervsrådgiver, der brænder for at blive en del af vores erhvervsaktiviteter, og som finder det spændende at være en del af en afdeling i vækst. Opgaverne i stillingen vil blive formet efter den rette kandidat.

Hvordan er du som assisterende erhvervsrådgiver?

  • Du er udadvendt og altid klar til at kontakte nuværende og potentielle kunder – også uopfordret
  • Du har pionerånd i blodet og befinder dig godt med at prøve nye ting og løse mange forskellige opgaver
  • Du er serviceminded og har fokus på at give kunden en god kundeoplevelse
Danske Andelskassers Bank A/S
Gem
Danske Andelskassers Bank A/S
ERHVERVSRÅDGIVER SØGES TIL ANDELSKASSEN I VIBORG

Danske Andelskassers Bank A/S

Er du erhvervsrådgiver, eller drømmer du om at blive det? Er du en stærk netværksskaber, der samtidig vægter god kundepleje? Så kan du blive en del af et unikt holdt, som er aktiv i lokalområdet, og som tager ansvar for lokal vækst og udvikling.

Viborg er vi et hold på 9 medarbejdere, fordelt mellem rådgivning til både privat- og erhvervskunder. Vi er en afdeling, hvor sammenhold og nærvær er vigtige værdier, og hvor vi værner om et godt socialt arbejdsmiljø. Som Viborgs nye erhvervsrådgiver bliver du en del af afdelingens erhvervsaktiviteter, hvor især pleje af eksisterende kunder vil være dit primære fokusområde, men hvor også din lyst til udvikling på sigt skal være med til at etablere nye relationer og netværk i byens erhvervsliv.

Danske Andelskassers Bank A/S