Universal Robots A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Rart sted at være, dejlige kollegaer, fantastisk kantine, de går meget op i at man har det godt

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

variation i arbejdsprocesser - god madordning i kantine -

Negativ kommentar

Virksomhed styret af regneark - Jævnlig fyring af folk og så udadtil søge nye folk hele tiden.

Evaluering

Positiv kommentar

- Spændende produkt - Stor frihed til opgaveløsningen - Ikke langt fra tanke til handling - Gode muligheder for at dygtiggøre sig og lære nyt

Negativ kommentar

- Usynlig topledelse, der ikke formår at sætte en klar retning og udstikke klare mål til resten af organisationen - Mange medarbejdere rammes af stress, men på trods at dette har ledelsen ikke iværksat nogen konkrete tiltag til at forebygge stress - Mange udlændinge i ledende stillinger, som ikke forstår dansk arbejdskultur/mentalitet, hvilket resulterer i mange kulturelle gnidninger - Støt voksende lag af mellemledere, der komplicerer arbejdsgange, men ikke øger effektiviteten

Evaluering

Positiv kommentar

Virksomhed i vækst. God stemning. Alle arbejder uselvisk på at vi bare skal videre derudaf. Der er en stor følelse af, at "vi" laver tingene. Motoet er "Empowering people" og det lever man ud.

Negativ kommentar

Man skal være forberedt på at blive flyttet lidt rundt og skifte opgaver til tider. Det skyldes, at organisationen vokser hurtigt, og prioriteter skifter. Men med god energi og optimisme omkring tingene, så er det ikke nødvendigvis en dårlig ting at skifte opgaver.

Evaluering

Positiv kommentar

UR er en arbejdsplads hvor der samarbejdes på tværs af organisationen. Her hærsker en god og possitiv energi, selv om her er meget travlt, så hjælper vi hinanden med at nå det fælles mål. UR er en meget usnoppet arbejdsplads, hvor timelønnede spiser sammen med adm. direktør, på trods af at vi pt er 300 i Odense.

Negativ kommentar

Der er meget travlt og det kan give lidt frustrationer. Da UR vækster meget hurtigt er det lidt af et puslespil at finde plads til alle, vi sidder lidt tæt og flytter jævnligt plads.