Obton A/S

254 følgere

Obton A/S som arbejdsplads

14 evalueringer, 2 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Obton A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Obton A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

GPTW

Obton – et dansk investeringshus med hovedsæde i Aarhus C og Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi. Vi administrerer mere end 500 investeringsprojekter på vegne af mere end 2.000 investorer. Siden stiftelsen i 2006 har vi skabt positive resultater for vores investorer og forvalter i dag kapital for over DKK 10 mia.

Vi deler kontorer med søsterselskabet Koncenton, der investerer i boligejendomsprojekter, og vi er tilsammen 200 kolleger.

Vi fejrer vores succeser, men ”smadrer” vores pokaler


”Vi er i kraftig vækst, men vi hviler ikke på vores succes. Vi ”smadrer” vores pokaler, så vi hele tiden er et skridt foran. Og så er det et sjovt sted at arbejde. Vi gør meget ud af at have det sjovt og lave gimmicks, mens vi har travlt med at skabe endnu mere succes,”  fortæller Louise.

Samarbejde, videndeling og passion


På det store fælleskontor i Prismet er omgangstonen uformel, og der er fart over feltet – både professionelt og socialt. Du får mere end 125 kolleger og bliver en del af et åbent kontorlandskab. Vores kontormiljø danner gode rammer for, at vi hjælper hinanden, videndeler og sparrer på tværs af bordene.

”Vi lærer nyt hver dag ved at udveksle viden. Og så er vi meget passionerede. Her går vi på arbejde med en større ambition. En ambition om en grønnere fremtid via investeringer i solenergi,”  siger Louise.

Et stærkt værdisæt, der ikke bare står i personalehåndbogen

Med afsæt i værdierne flid, glæde, handlekraft og vindermentalitet arbejder vi sammen mod visionen om at blive Danmarks stærkeste investeringsalternativ.

Flid


Vi er vedholdende, disciplinerede og effektive. Vi arbejder benhårdt og ambitiøst for at nå vores mål.

Glæde


I vores hverdag har vi humor. Vi anerkender hinandens sejre og fejrer vores succeser.

Handlekraft


Vi er forandringsvillige, nytænkende og tager ansvar – vi får ting til at ske!

Vindermentalitet

Vi udfører vores arbejde med passion og fokus på gode opgaveprocesser og resultater. Vi definerer os selv som sælgere, hvorfor vi går forrest og vinder vores kampe.

Ordentlighed

Ordentlighed er det vi gør og siger – både udadtil og indadtil. Vi holder hvad vi lover og behandler vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere med ordentlighed og respekt for den tillid, vi har fået.

”Værdierne efterlever vi i tanke og handling. Det kan du helt sikkert mærke her,”  fortæller Louise.

Vi tager godt imod nye kolleger – også dig

Som ny medarbejder vil vi gerne have dig effektivt med ombord fra starten. Vi ved, at jo bedre modtagelse, jo større sandsynlighed er der for, at du hurtigt føler dig godt tilpas og som en integreret del af vores kultur.


Du bliver derfor en del af et grundigt onboarding-forløb med introduktion til nye kolleger, morgenmad med dit team, mentorordning og en lang række tiltag, der giver dig viden og færdigheder samt klæder dig så godt på som muligt til at varetage dit job.

”Jeg var igennem et rigtig godt forløb, hvor der blev brugt mange kræfter og ressourcer på en vellykket introduktion. Og hele Obton står klar til at tage imod nye kolleger,”  fortsætter Louise.

”Vi har rigtig mange sjove arrangementer. Vores personaleforening tager sig rigtig godt af os. Så der er selvfølgelig både sommerfest, julefrokost og juletræsfest, men også kvartalsbar, champagnebar og arrangementer, hvor man kan tage familie, venner eller kæresten med,”  slutter Louise.

Kan du se dig selv arbejde hos Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi og store solcelleparker?

Vores speciale er at skabe de bedste afkast gennem alternative investeringer i ”grønne” driftsaktiver, som er uafhængige af aktie- og obligationsmarkedet. Siden Obtons stiftelse i 2006 har vi skabt positive resultater for vores mange medinvestorer ved at lokalisere og udvælge investeringsprojekter, hvor det er muligt at generere et højt og stabilt afkast. Obton har projekter i bl.a. Frankrig, Belgien, Holland og Tyskland.


Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor kulturen er i særklasse. Vi styrker vores sociale fællesskab via vores personaleforening, der arrangerer mange sjove tiltag og aktiviteter i løbet af året. Derudover har vi en lækker frokostordning og vi værdsætter medarbejderindflydelse.


Besøg os på www.obton.com.

Annoncestatistik for Obton A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Obton A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Obton A/S
Silkeborgvej 2
8000 Aarhus C
Tlf.: :+45 2715 7500
http://www.obton.com/

Kort