Obton A/S

Obton – et dansk investeringshus med hovedsæde i Aarhus C og Danmarks største udbyder af investeringer i solenergi. Vi administrerer mere end 1.200 investeringsprojekter på vegne af mere end 4.000 investorer. Siden stiftelsen i 2006 har vi skabt positive resultater for vores investorer og forvalter i dag kapital for over DKK 19 mia.

Vi deler kontor med søsterselskabet Koncenton, der investerer i boligejendomsprojekter, og vi er tilsammen over 300 kolleger.

Fælles vinderkultur


”Obton er en meget dynamisk virksomhed med en kultur, der værner om og opfordrer til at efterleve vores værdier på højt plan. Hver dag er aldrig som dagen i forvejen: med plads til smil og latter er det en fornøjelse at møde ind på kontoret hver dag,”  fortæller Betina.

Samarbejde, videndeling og passion


På det store fælleskontor i Prismet er omgangstonen uformel, og der er fart over feltet – både professionelt og socialt. Du får mere end 200 kolleger og bliver en del af et åbent kontorlandskab. Vores kontormiljø danner gode rammer for, at vi hjælper hinanden, videndeler og sparrer på tværs af bordene. Hos os er der kort fra idé til handling, og uanset din rolle i organisationen vil du have kort vej til beslutningstagerne. Du har stor medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og vi tør godt garantere dig faglige udfordringer.

”Vi lærer nyt hver dag ved at udveksle viden. Og så er vi meget passionerede. Her går vi på arbejde med en større ambition. En ambition om en grønnere fremtid via investeringer i solenergi,”  siger Louise.

Vi lever vores værdier

FLID: Vi er vedholdende, disciplinerede og effektive. Vi arbejder benhårdt og ambitiøst for at nå vores mål.

GLÆDE: I vores hverdag har vi humor. Vi anerkender hinandens sejre og fejrer vores succeser.

HANDLEKRAFT: Vi er forandringsvillige, nytænkende og tager ansvar - vi får ting til at ske!

VINDERMENTALITET: Vi udfører vores arbejde med passion og fokus på gode opgaveprocesser og -resultater. Vi definerer os selv som sælgere, hvorfor vi går forrest og vinder vores kampe.

ORDENTLIGHED: Ordentlighed er det, vi gør og siger - både udadtil og indadtil. Vi holder, hvad vi lover og behandler vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere med ordentlighed og respekt for den tillid, vi har fået.

Du kan læse mere om vores kultur og værdier her.

”Værdierne efterlever vi i tanke og handling. Det kan du helt sikkert mærke her,”  fortæller Louise.

Vi tager godt imod nye kolleger – også dig

Vi er vant til, at holdet hele tiden vokser; så velkommen-til-musklen er veltrænet hos os allesammen. Alene i 2020 sagde vi goddag til mere end 75 nye medarbejdere i koncernen. Det stiller krav til, hvordan vi fastholder den særlige dynamik og energi, der har eksisteret siden begyndelsen.

Som ny medarbejder vil vi gerne have dig effektivt med ombord fra starten. Vi ved, at jo bedre modtagelse, jo større sandsynlighed er der for, at du hurtigt føler dig godt tilpas og som en integreret del af vores kultur.

Du bliver derfor en del af et grundigt onboarding-forløb med introduktion til nye kolleger, morgenmad med dit team, du får tildelt en kulturambassadør og en lang række andre tiltag, der giver dig viden og færdigheder samt klæder dig så godt på som muligt til at varetage dit job.

Du kan læse mere om dine mulige kommende kollegaer her: obton.com/karriere/moed-medarbejderne

Obton - ansættelsessamtale

”Jeg var igennem et rigtig godt forløb, hvor der blev brugt mange kræfter og ressourcer på en vellykket introduktion. Og hele Obton står klar til at tage imod nye kolleger,”  fortsætter Louise.

”Vi har rigtig mange sjove arrangementer. Vores personaleforening tager sig rigtig godt af os. Så der er selvfølgelig både sommerfest, julefrokost, kvartalsbar, og arrangementer, hvor man kan tage familie, venner eller kæresten med,”  slutter Louise.

Kan du se dig selv arbejde hos en international vækstvirksomhed og være med til at gøre en positiv forskel?

Solcelleparker opfører ikke sig selv. Der skal investeringer til, hvis vi vil bidrage til en grønnere verden. Alle, der arbejder hos os, er med til at skabe bedre og bedre muligheder for, at disse investeringer kan lade sig gøre. Obtons solcelleparker producerer hvert år grøn strøm til tusindvis af europæiske borgere.


Vores speciale er at skabe de bedste afkast gennem alternative investeringer i ”grønne” driftsaktiver, som er uafhængige af aktie- og obligationsmarkedet. Siden Obtons stiftelse i 2006 har vi skabt positive resultater for vores mange medinvestorer ved at lokalisere og udvælge investeringsprojekter, hvor det er muligt at generere et højt og stabilt afkast. Obton har projekter i bl.a. Tyskland, Frankrig, Belgien, Italien, Ungarn, Polen, Holland, Japan og Canada..

Det er så let som at stave til sol at se sammenhængen mellem vores kerneprodukt og bæredygtighed. Samtidig er der en række andre elementer i vores hverdag, som skaber mening på andre måder.

I vores øjne er en sund feedback-kultur, fokus på work-life-balance, påskønnelser, personalegoder og så videre nemlig med til at skabe et bæredygtigt miljø i bredt perspektiv.

Besøg os på www.obton.com.