SAMSON AGRO A/S

Gem
SAMSON AGRO A/S Teamleder til dokumentationsafdeling

SAMSON AGRO A/S, Viborg

Du bliver den ansvarlige for vores nystiftede dokumentationsafdeling i Viborg, hvor vi på sigt skal være 4 medarbejdere. Dine primære opgaver vil være ledelse af medarbejderne inkl. dialog, opgaveplanlægning og afrapportering samt eksekvering på afdelingens opgaver.

Afdelingens primære opgave er at opbygge, tilpasse og uploade de tekniske tegninger til SAMSONS webportal. Her kan forhandlere tilgå reservedelsdokumentationen og bestille de dele, som de har behov for. Den sekundære opgave er at udarbejde bruger- og servicemanualer, som gøres tilgængelige på webportalen.

Der vil være et tæt samarbejde med dokumentationsafdelingen hos søsterselskabet i Frankrig, hvor det overordnede ansvar for dokumentation ligger. En del af rollen vil være sammen med det franske team at udvikle og forbedre vores webportal, arbejdsmetoder og procedurer.

Gem
SAMSON AGRO A/S Teknisk assistent til dokumentationsafdeling

SAMSON AGRO A/S, Viborg

Du bliver en del af vores nystiftede dokumentationsafdeling i Viborg, hvor vi på sigt skal være 4 medarbejdere. Dine primære opgaver er:

  • Opbygge og tilpasse tekniske tegninger
  • Ajourføre SAMSONS webportal løbende med tegninger og manualer
  • Udarbejdelse af reservedelskits til eftermarkedet.

Der vil være et tæt samarbejde med dokumentationsafdelingen hos søsterselskabet i Frankrig, hvor det overordnede ansvar for dokumentation ligger. Du kan forvente, at der bliver arbejdet med at udvikle og forbedre vores webportal, arbejdsmetoder og procedurer.

Vi tilbyder en spændende stilling med et bredt samarbejde på tværs af landegrænser i en moderne og solid virksomhed med kunder over hele verden. Du arbejder med innovative og miljørigtige kvalitetsløsninger til landbruget, som er blandt verdens bedste.