VARO Specialmaskiner A/S

VARO er og bliver en lidt nørdet ingeniørvirksomhed. Det var vi for 75 år siden, det er vi i dag, og det bliver vi ved med at være. Og det er vi ikke så lidt stolte af. Alle os der arbejder her elsker teknologi, innovation og automatisering. Ingeniørerne, teknikerne og montørerne konstruerer maskinerne, de opfinder små og store løsninger, men de er også med til at skrue i maskinen, lige indtil den kører. Uanset om vi er indkøbere, medarbejdere i produktionen, økonomer, teknikere eller sælgere, så er vi vilde med kreativitet, geniale løsninger og små tekniske finurligheder.

Vi laver først og fremmest højteknologiske maskiner, der varetager hele eller dele af kundens produktionsproces, typisk med avancerede robotter, styringer og funktioner. Vi laver blandt andet procesudstyr til medico-virksomheder, vi laver pakkemaskiner til fødevarer og til medicinalindustrien, vi laver procesudstyr til fødevareindustrien.

Alle vores maskiner er enten standardmaskiner, der er udviklet over mange år, modulopbyggede med kendte elementer eller egentligt specialudviklede direkte til kunden, men alle maskiner er altid udviklet med 100 % fokus på det helt specielle formål, vores kunder har brug for. Det er en af de ting, der gør det sjovt at arbejde hos VARO: Vi kender vores kunder godt og ved hvad de skal bruge.

Og vores kunder er ikke hr. Hvemsomhelst. Vores kunder er typisk de helt store internationale virksomheder. Danske virksomheder, der opererer globalt og udenlandske virksomheder, der kommer til Hornslet for at købe produktionsudstyr. De køber alle ved VARO, fordi de skal bruge noget helt specielt, en maskine, der virker i mange år og kører fra dag 1. Og vores kunder ønsker at arbejde sammen med nogen, der ved, hvad de snakker om. Det gør vi hos VARO.

Vi tror på det vi laver, og laver det vi tror på. Det er det, der gør det let at arbejde hos VARO. Det er det, der gør det let at falde ind i kulturen, hverdagen og omgangstonen. Det er det, der gør det let at sikre et godt arbejdsliv for os selv og for vores kollegaer.

Formålet er jo at skabe en udfordrende, profitabel og god arbejdsplads, hvor det er sjovt, rart og trygt at være. Og det er VARO.