Jetpak Danmark A/S

Jetpak Danmark profil

3D Logistik er blevet solgt til Jetpak ved årsskiftet 2020.
Per 1. juli 2020 er den endelige fusion trådt i kraft og vi hedder nu Jetpak Danmark A/S.
Vi kan nu sammensætte og tilbyde endnu flere logistikløsninger både på vej og i luften.
Vi lægger stor vægt på personlig betjening, ligesom vi sætter en ære i, at hver opgave udføres til kundens fulde tilfredshed.
En af fordelene ved vores koncept fremfor andre transportfirmaer er, at vi følger hver forsendelse og melder aktivt tilbage, hvis der opstår problemer undervejs i transportforløbet.
Vi udfører transport og logistik i det danske og internationalt og leverer både til firma og privat.
Vores vision som transportfirma er at være morgendagens udbyder af hurtige, fleksible, dedikerede og unikke logistikløsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder og øvrige interessenter.
Vi tilstræber til enhver tid at fremstå som en troværdig samarbejdspartner.
Vores mission er at skabe unikke logistik løsninger.
Vi har gennem årene bevist, at vi overholder de tre grundlæggende kriterier for det gode samarbejde. At levere til tiden, til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet. Det har vi tænkt os at blive ved med.
Jetpak tilbyder sine kunder skræddersyede logistikløsninger i både Danmark og udlandet, og blandt kunderne i dag findes nogle af de mest krævende på det europæiske marked, når det gælder sikker transport og knivskarp logistik.
Jetpak er den mest enkle og hurtigste løsning til dine prioriterede leverancer. Vi finder altid den bedste løsning til lige netop dine transportbehov. Alle kan fragte en pakke fra punkt A til B, men få kan gøre det lige så hurtigt og med samme høje kvalitet og præcision som os. Vi leverer hurtigt alle ugens dage, døgnet rundt, året rundt. Vores tjenester dækker hele Norden og Europa med videre forbindelser til hele verden.

Jetpak har følgende afdelinger i Danmark:
Kolding, Aalborg, Glostrup og Kastrup.
Der er 42 ansatte og ca. 110 biler på vejene.