Nobia Denmark A/S

Gem
Nobia Denmark A/S
Indkøbsassistent

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Motiveres du i en rolle, hvor indkøbsdisponering er i fokus? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du får ansvar fra dag ét? Så er muligheden her for at blive en del af et team i Nobia, hvor der løses opgaver inden for disponering, lagerstyring og indkøb.

Konkret bliver nogle af dine arbejdsopgaver:

  • Disponering af delvarer under hensyntagen til indkøbsaftaler.
  • Leverandørkontakt og ad hoc-opgaver ifm. afhjælpning af problemer som følge af f.eks. systemfejl, kvalitetssvigt, fejlinformation, merforbrug, leverancesvigt og fejllevering med mindst mulige omkostninger.
  • Afklare uoverensstemmelser i fakturagodkendelser med implicerende parter.
Nobia Denmark A/S
Gem
Nobia Denmark A/S
Kundesupporter

Nobia Denmark A/S, Tilst

Har du lyst til at supportere forhandlere og butikskonsulenter i et lækkert og dansk produkt? Trives du med at have en stor kontaktflade, hvor du ofte er i dialog med mange kollegaer? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende større virksomhed i rivende udvikling.

Som Kundesupporter hos Nobia får du en spændende hverdag med mange varierende opgaver. Du er med til at afklare spørgsmål fra vores konsulenter i butikkerne og vores slutbrugere, og er derfor med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse. Her kommer du hele vejen rundt om et komplekst produkt, der består af et hav af muligheder og lækre, unikke kombinationer.

Du vil få en stor intern kontaktflade, hvor du ofte er i dialog med kollegaer og kunder fra både Danmark og vores eksportmarkeder, herunder resten af Skandinavien.

Nobia Denmark A/S
Gem
Nobia Denmark A/S
OTC Sales Application Specialist

Nobia Denmark A/S, Ølgod eller Tilst

Drømmer du om at udvikle og supportere systemer inden for produktområdet OTC Commercial (Opportunity to Cash)? Så er du måske vores nye OTC Sales Application Specialist!

OTC Commercial er et produktområde, der har end-to-end ansvar for planlægning, opbygning, vedligehold og support af alle produkter og IT-relaterede services inden for det kommercielle område. Til dette områder søger vi en selvstændig person til at supportere os i at vedligeholde og udvikle vores salgsapplikationer i Danmark.

Du bliver en del af et team, hvor engagement og drive er altafgørende, og hvor alle hjælper og støtter hinanden. Vi går op i vores medarbejdere, og derfor er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da vi ser vores medarbejdere som en vigtig ressource.

Nobia Denmark A/S
Gem
Nobia Denmark A/S
Controller

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Motiveres du af den regnskabsmæssige disciplin ift. moms og cash-management? Og kan du understøtte en stærk finansfunktion med forskellige former for debitor- og kreditor opgaver? Så er du den Controller, som vi søger hos Nobia Danmark!

Som Controller hos Nobia Danmark bliver du en del af den danske Finance organisation, hvor du kommer til at indgå i et engageret økonomiteam med 15 dygtige kollegaer i Ølgod, og med en international snitflade til Nobia Group i hhv. Norge, Sverige og Finland.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for virksomhedens momsregnskaber
  • Ansvarlig for afstemning af bankkonti
  • Ansvarlig for al fakturering omkring vores Invita brand
  • Ad hoc-opgaver, herunder deltage i implementering af SAP
Nobia Denmark A/S
Gem
People Executive Systemprojektleder

People Executive søger for Nobia Denmark A/S i Ølgod

Er du klar til en absolut nøglerolle med selvstændigt ansvar? Har du flair for at arbejde med data og IT-systemer? Og har du lysten til at være med til at implementere og derefter sikre driften og udviklingen af et tegnedatabasesystem?

Du kommer til at referere til PI-leder, og bliver en del af produktimplementeringsteamet bestående af 5 medarbejdere. Afdelingens hovedfokus er at drive projekter med det formål at udvikle, vedligeholde og implementere nye produkter samt tilpasninger til eksisterende inden for Nobias samlede produktsortiment.

I takt med ambitionen om øget fokus på standardisering og digitalisering skal et nyt tegnedatabasesystem implementeres, hvilket skal understøtte et fremadrettet ensartet systemfokus på tværs i koncernen. I den forbindelse får du en nøglerolle, da du skal være med til at vurdere og definere systembehovet i Nordisk regi og efterfølgende implementere og drifte det lokalt.