RSM Danmark

Hvem er vi?

Vi er en samling af mere end 200 dedikerede, ordentlige og ansvarsfulde medarbejdere fordelt på 13 lokale afdelinger landet over. Med mere end 50.000 kollegaer på verdensplan er vi en privilegeret del af en stor, veldrevet maskine.

Vi forstår dig er vores mantra i mødet med hinanden og vores kunder. Det er et iboende løfte og en tryghed for såvel nuværende som kommende medarbejdere. Det er forståelse for familielivet, for drømme, kriser og den gode start på karrieren. Forståelsen er kernen i måden, vi møder hinanden på. Forståelsen er grundlaget for vores arbejdsplads, hvor der bliver spurgt til trivsel før regnskab, weekendplaner før deadline. Vi er tætte, møder hinanden i øjenhøjde, og så er vi fælles om at værne om vores unikke kultur.

Vi træffer beslutninger i fællesskab

Der er plads til forskellighed og de forskellige faser i livet. Her kan hente-bringe nemt forenes med momsregnskab og told, ligesom den unge trainee kan tage karrieretrappen mod toppen med fuld opbakning fra ledelsen og de nærmeste kollegaer. For hos os er spidse albuer skiftet ud med sammenhold, skulderklap og highfives. Vi træffer beslutninger i fællesskab med respekt for hinanden og forretningen på et altid højt fagligt og kvalificeret niveau.

Vi sætter en ære i det høje faglige niveau, for ligesom vi tager hensyn og investerer i vores medarbejdere, lægger vi energi i den ordentlige og nærværende relation til vores kunder. Forståelsen er nemlig også et løfte til kunderne, for vi forstår dem, deres behov og ikke mindst deres branche.

Bliv en del af noget større

Hos RSM er vi mere end bare en arbejdsplads. Vi er en del af noget større og en kultur, hvor vi gør en indsats for at forstå hinandens liv. Balance i livet og den personlige og faglige udvikling er vigtige bestanddele i vores DNA, der snor sig fra Thisted over København til resten af verdenen.