C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

C.F. Møller Architects løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder. Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

C.F. Møller Architects betragter miljøhensyn, resursebevidsthed, god projektøkonomi, social ansvarlighed og høj kvalitet i udførelsen som essentielt i vores virke og denne holistiske tilgang er fundamental for alle virksomhedens projekter; hele vejen fra masterplan til den mindste detalje.

C.F. Møller Architects har siden grundlæggelsen i Danmark i 1924 bidraget væsentligt til udviklingen af velfærdssamfund i Skandinavien og resten af verden og præmieres løbende internationalt for at sætte nye standarder igennem fokus på arkitekturens funktionelle og kunstneriske og sociale værdi.

I dag har tegnestuen ca. 300 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Aarhus og kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö, London og Berlin.