REMA 1000

Vi stoler på dit potentiale

Vi har ét overordnet mål i REMA 1000: vi vil være de bedste i Danmark til at drive dagligvarebutikker. Hvis vi skal være de allerbedste i landet, så skal alle være med på at nå den målsætning. Derfor er det vores vigtigste opgave at skabe de rammer, som sikrer at alle har motivationen og dedikationen til at yde deres allerbedste.

Dedikation kommer fra en kærlighed til ens arbejde. Vi tror på at glæden i det daglige arbejde i høj grad kommer fra friheden til selv at definere og løse ens opgaver. Du får derfor ikke spaltevis af regler, der skal følges til punkt og prikke. Hvis du efterlever vores kerneværdier i din ageren, så stoler vi på at du er den, der bedst ved, hvordan dine opgaver skal skæres.

For at nå vores mål, er det ikke kun vigtigt at alle er dedikerede, de skal også være dygtige. Vi ved godt at den slags ikke kommer af sig selv. Derfor står vi altid klar til at hjælpe vores medarbejdere med at nå deres potentiale, hvad end det er igennem sparring og vidensdeling, eller igennem for eksempel vores talentuddannelse, som er en 2-årig lederuddannelse, der er særligt egnet for unge, der har ambitioner om en dag selv at blive købmænd.

Jeg startede som ungarbejder, og jeg har altid følt, at der var rigtig god opbakning fra mine kolleger og chefer, så det var helt naturligt for mig at blive souschef.
- fortæller 21-årige souschef Niklas Nielsen, der på sigt selv vil være købmand.

Vi er discount, men med holdning

Vi vil gerne sørge for at vores varer har en lav pris, så alle kunder kan være med – men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, miljøet eller dyrevelfærden. Vi mener det, når vi siger ’discount med holdning’. Det skal aldrig være for dyrt at handle ansvarligt. Du skal aldrig være tvunget til at gå på kompromis med dine værdier, for at kunne handle billigt. Det tror vi på, og det arbejder vi for hver eneste dag.

Igennem vores strategiske samarbejder med en lang række velgørende organisationer, arbejder vi for at gøre noget godt – både for lokalsamfundene og i det bredere perspektiv. I 2021 anså danskerne os som det mest bæredygtige varemærke. Det er vi rigtig stolte af. Vi knokler for hele tiden at forbedre os, og vi arbejder aktivt hen imod flere af FN's verdensmål. Vi har høje ambitioner for alle de ting, vi skal nå inden 2030. Det kan du læse meget mere om i vores CSR-rapport her.

Ikke bare medarbejdere, men medejere

Når vi siger at vi stoler på vores medarbejderes potentiale, så mener vi det. REMA 1000 er en franchisekæde. Det betyder at vores butikker er ejet af lokale købmænd, som ofte har tæt forbindelse til lokalmiljøet. Med hjertet forankret i nærområdet, sikrer vi at vores butikker altid afspejler de områder, de ligger i, og de folk, som benytter dem.

Det bedste er, at du får selvstændigt ansvar for at præge butikken, så der er masser af liv og glade kunder. Det ansvar får du ikke på samme måde i andre discountkæder.
- Niklas

At vores købmænd selvstændigt varetager butikkerne betyder også, at de er frie til at kunne engagere sig i og indgå samarbejder med lokalområdet. Derfor vælger lokale købmænd ofte at støtte sportshold og fritidsklubber. På den måde bliver den lokale REMA ikke bare en dagligvarebutik, der er til at betale, men er faktisk med til at give liv og energi til de områder, som den servicerer. Det er vi enormt stolte af.

Lysten til at skabe en succesfuld butik med glade kunder. Det er det, vi lever af,
- Johanne.

Har du lyst til at blive en del af Danmarks mest bæredygtige detailhandler, der har fødderne solidt plantet i lokalmiljøet, og som giver frihed i arbejdsdagen og rigtig gode udviklingsmuligheder? Så synes vi at du skal tage Niklas’ råd og blive en del af REMA – vi er mange, der glæder os til at tage godt imod dig:

Jeg kan kun anbefale, at du søger jobbet. Du kommer ikke til at fortryde det, og vi er rigtig mange souschefer, der glæder os til at tage imod nye kolleger.
- Niklas