Balder Danmark

Hvem er Balder?

Balder Danmark hører under det svenske moderselskab Fastighets AB Balder, der har 15 års erfaring og mere end 1.200 ejendomme fordelt over Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England. Vi bygger derfor på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet. I 2017 introducerede vi Balder i Danmark og har siden da opbygget vores danske organisation i København.

Vi er indtil videre et team på over 70 kollegaer og forventer kun, at dette vil stige i den nærmeste fremtid. Vi har nemlig sat skub i udviklingen i Danmark, hvor vi de seneste år har erhvervet flere ejendomme samt påbegyndt opførelse af flere nybyggede ejendomme i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi tilbyder dig

Hos os får du et alsidigt job i et ungt, hyggeligt og uformelt miljø, hvor der vil være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Har du ambitioner, vil det også blive belønnet, da avanceringsmulighederne er gode. Vi anser os selv for at være innovative og stræber efter at gå nye veje, når det er muligt.

Balder er desuden drevet af en entreprenørånd, som er med til at præge de valg, vi træffer. Vi lytter til vores medarbejdere og elsker gode initiativer og idéer, som kan omsættes i praksis. Hos os er der ikke langt fra idé til handling! Derudover vægter vi ærlighed, godt humør og fællesskab højt, for derigennem tror vi på, at det bedste sammenhold og tillid til hinanden skabes. Du vil indgå i et team af gode kolleger og sparringspartnere, hvor alle hjælper hinanden.

Mangfoldighed i hverdagen

Vores kompetencer spænder mellem alt fra ejendomsforvaltning, byggeteknik, udlejning til f.eks. IT, økonomi og marketing. Det er via vores forskellige baggrunde, at vi skaber de bedste resultater.

Balder medarbejdere
Citat tegn

Balders succes er drevet af vores dygtige og motiverede medarbejdere. Her får du gode udviklingsmuligheder og kollegaer med hjertet på det rette sted.

Citat tegn
Balder medarbejder arbejder

Masser af udviklingspotentiale

Vi prioriterer personlig og faglig udvikling og ønsker at gøre vores medarbejdere endnu dygtigere ved at give ansvar og medindflydelse. Vi løfter i flok, så ingen sidder alene med udfordringer.