Carsoe A/S

Gem
Randstad A/S
El-teknisk projektleder

Randstad A/S søger for Carsoe A/S i Aalborg

For vores kunde Carsoe beliggende i Aalborg søger Randstad en el-teknisk projektleder.

Du får det fulde ansvar for projektledelse af den el- og styringsmæssige del af on-board procesudstyr til fiskeri. I rollen bliver de primære samarbejdspartnere alle interne Carsoe-afdelinger samt værft og underleverandører. I stillingen refereres der til projektchefen, som i dagligdagen også vil være en loyal og yderst kompetent sparringspartner.

Carsoe udvikler og producerer produkter til fiskeri- og fødevareprocesindustrien verden over. De varetager hele processen fra produktudvikling til fremstilling, distribution og opfølgende salg og service. Her spiller du en vigtig rolle i at sikre, at alle el-tekniske projektressourcer overholder aftalte deadlines, kravspecifikationer, kvalitet og økonomi.

Gem
Randstad A/S
Mechanical engineer

Randstad A/S søger for Carsoe A/S i Aalborg

Kommer du med en stærk baggrund inden for mekanisk konstruktion, og leder du efter en arbejdsplads, hvor du får stort produktejerskab? Så er det dig, vi leder efter til en stilling hos Carsoe i Aalborg, hvor du skal være med til at videreudvikle og designe deres produktserie inden for fryserløsninger – et vigtigt kommercielt produkt, som udgør en hjørnesten i koncernen.

Du kommer til at arbejde med projektdrevet udvikling, og det bliver din fornemste opgave at arbejde med standardisering og modulopbygning i henhold til Industri 4.0 og 5.0, således at produktionen af bl.a. autofrysere optimeres og fremstilles hurtigere og mere økonomisk fordelagtigt. I jobbet vil du også arbejde med problemløsning på eksisterende projekter.

Gem
Randstad A/S
Produktionsplanlægger

Randstad A/S søger for Carsoe A/S i Aalborg

For Carsoe beliggende i Aalborg søger Randstad en produktionsplanlægger til en fast stilling. Du bliver bindeled mellem salg og produktion i en salgsorienteret kultur, hvor der lægges stor vægt på høj leveringssikkerhed og hurtige svar til kunder og salgsafdeling.

I tæt samarbejde med teamledere og øvrige medarbejdere i produktionen får du ansvaret for at planlægge og sikre optimal udnyttelse af ressourcerne og det bedst mulige produktionsflow i forhold til de opgaver, der løbende kommer ind fra kunder via salgsafdelingen.

Som produktionsplanlægger bliver din vigtigste opgave at sikre korrekt ordrehåndtering, fra ordren kommer ind i huset og hele vejen igennem til sidste led i produktionen og den efterfølgende shipping ud af huset.

Gem
Carsoe A/S Mechanical Engineer

Carsoe A/S, Aalborg

Vi har travlt i Carsoe og leder derfor efter nye kollegaer til vores konstruktionsteam. Har du lyst til at arbejde med løsninger af høj kvalitet i rustfrit stål til fødevarebearbejdningsindustrien? Så er det måske dig vi mangler!

Du vil, som vores nye kollega i konstruktionsafdelingen, arbejde på projekter til kunder i hele verden. Du vil indgå i et projektteam, som hver dag hjælper hinanden med at levere det bedste produkt til kunden. Din rolle skal være med til at sikre, at viden fortsat fastholdes og videreudvikles. Din hverdag kommer primært til at bestå af opgaver såsom:

  • Eksekvering af produktionsmateriale 2D/3D
  • Udvikling og konstruktion af nye og eksisterende løsninger
  • Standardisering af produkter
  • Opbygning af tegningsmaster
  • Opdatering af brugermanualer
Carsoe A/S