M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Bliv en del af vores ambitiøse ejendomsfælleskab

Hos M. Goldschmidt Ejendomme arbejder vi hver dag for at skabe gode og attraktive rammer om vores lejere, og vi hjælper altid hinanden, da vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem et godt samarbejde – vil du med på holdet?

Hvis vi ikke har nogen ledige stillinger, der matcher din profil, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning her.

Et kvalitetsbevidst ejendomsselskab

M. Goldschmidt Ejendomme ejer, drifter og udvikler ejendomme i og omkring København samt på Sjælland. Porteføljen består af attraktive, velholdte ejendomme på centrale placeringer. Vores filosofi er, at velbeliggende og smukke velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere.

Vi er en del af M. Goldschmidt koncernen, som blev grundlagt af Mikael Goldschmidt i 1979 og siden da har investeret i ejendomme, virksomheder og værdipapirer under mottoet ”Styrken, Viljen og Evnen til at løfte enhver opgave, vi påtager os”.

Dine muligheder hos M. Goldschmidt Ejendomme

Virksomheden repræsenterer et dynamisk og ambitiøst fællesskab på over 100 kollegaer med vidtspændende kompetencer indenfor blandt andet ejendomsservice, udlejning, ejendomsadministration og byggeteknik. Hos os bliver du derfor en del af et stærkt fagligt miljø med et godt sammenhold, og hvor der er gode udviklingsmuligheder for den enkelte.

Vores medarbejderes trivsel og velvære er vigtig, og derfor har vi implementeret forskellige initiativer, der sikrer og skaber en positiv og styrkende kultur. Du kan desuden se frem til hyggelige sociale arrangementer i vores vinklub og til fredagsbaren, sommerfesten eller julefrokosten, hvor du møder dine kollegaer på tværs af afdelinger.