Dragør Kommune

Hvem er vi?

Dragør er en af landets mindste kommuner med godt 14.500 indbyggere. Vi bruger vores størrelse som en fordel, og har en lille og smidig organisering og en uformel samarbejdsform. Vi har et organisatorisk pejlemærke, der lyder ”vi skaber i fællesskab den værdi, som vi ønsker for vores nærmeste” – så vi er stærkt optaget af, at vores indsatser har effekt for borgerne, og så god effekt som muligt inden for den økonomi vi har.

Den kommunale organisation har ca. 1.100 medarbejdere. Vi er en attraktiv arbejdsplads og kan hver dag glæde os over engagerede og kvalificerede kollegaer, der bakker op om vores mål og værdier.

Som medarbejder i Dragør Kommune vil du opleve høj faglighed og et mindst lige så højt ambitionsniveau. Vi lægger vægt på trivsel og ønsker at skabe rammerne for et godt liv – både på og uden for arbejdspladsen.

Grønt område i Dragør Kommune

Vores kultur

Vi tror på en kultur, hvor vi hele tiden udfordrer os selv og stræber efter at tilpasse os den verden, der er i konstant forandring.

Vi løfter i fællesskab og hjælper hinanden med at komme i mål på tværs af institutioner og afdelinger. Vores medarbejdere er vigtige medspillere, der har indflydelse på arbejdspladsen som helhed, og på hvordan opgaverne løses bedst muligt. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre, og vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden.

Unikke vilkår

Som ansat hos Dragør Kommune har du mulighed for

  • at bestille et skattefrit årskort til bus, tog og metro og spare op til 50% på din daglige transport
  • at leje feriefondens sommerhus som ligger i Sverige ved Isaberg i et naturskønt område med mange muligheder for aktiviteter
  • at få tilskud til svømmehal, massage, fysioterapeut, kiropraktor mm.
  • at få en bruttolønsordning til Brobizz, hvis du bor i Sverige
  • at få medarbejderrabat hos træningscentrene SATS og FYSIQ
  • at få rengjort din bil mens du er på arbejde til en fordelagtig pris