Alm. Brand Group

Vi sikrer muligheder

Alm. Brand Group er et af landets største forsikringsselskaber, og som medarbejder sikrer du muligheder for vores kunder, samfundet og dig selv. Vores faglighed og bredde giver mulighed for at dyrke lige det, du brænder for. Du kan blandt andet arbejde med service, salg og skadebehandling eller med partnerskaber, forretningsudvikling og teknologi – og udfolde stærke brands som Alm. Brand og Codan.

Jeg brænder for at hjælpe vores kunder. Hjælpe med at sikre dem, så de ikke skal bekymre sig. Når man har en dybere mening med sit arbejde, så har man også kapacitet til at udvikle noget, der er stort.

- Michelle, Chef for Skadeservice

Vi skaber noget stort

Som medarbejder i Alm. Brand Group er du med til at forme en arbejdsplads med stort potentiale. Vores størrelse og ambitioner giver os kræfterne og viljen til at gå forrest. Vi har forebyggelse, bæredygtighed og teknologi højt på agendaen, når vi bygger fremtidens forsikringsmodel. Det giver dig og dine mere end 2.000 kolleger chancen for at bidrage til noget stort.

Jeg brænder enormt meget for at være med til at lave løsninger, som både giver værdi for vores kunder og vores kollegaer – men også vores partnere. Langt de fleste løsninger, kan vi kun lave, fordi vi samarbejder. Dem kan vi ikke lave alene.

- Kasper, Konceptudvikler

Vi gør det bedre sammen

Vi er fælles om at få udviklingen og hverdagen til at gå op. Det gælder uanset, om du er på en af vores mange lokationer, hjemmekontoret eller på landevejen. Vores værdier handler om at være ordentlige og ambitiøse og udvise tillid. Derfor ønsker vi at give dig mandat og bedre rammer for at trives. Lige fra attraktive vilkår og stor fleksibilitet til sjove fester og stærke fællesskaber.