Esbjerg Kommune

OMRÅDETS STØRSTE ARBEJDSPLADS

I Esbjerg Kommune er der ansat ca. 10.500 mennesker på over 300 vidt forskellige typer arbejdspladser. Her er alt lige fra lærere, pædagoger og sosu-assistenter, til kultursociologier, biologer og kemiingeniører. Kombinationen af de mange forskellige faggrupper giver en unik dynamik, der styrker din faglighed og giver dig mulighed for, at gøre karriere på rekordtid.

LIVET I ESBJERG KOMMUNE

I de seneste år er der kommet et stærkt internationalt miljø i Esbjerg, hvor der i indre by i alt bor ca. 75.000 mennesker. Byen tiltrækker hvert år store events, store koncerter og årlige festivals.

I app'en EsbjergLive finder du en eventkalender og kan også få overblik over de mange foreninger, spillesteder, cafeer osv. Se også mere på www.esbjerglive.dk

Vi ansætter både erfarne og nyuddannede, og hos os får du optimale muligheder for at booste din karriere.

Vi vil være den bedste kommune at bo og arbejde i, og derfor sætter vi alle sejl til for, at vores medarbejdere har det godt og udvikler sig både fagligt og personligt.

Interesseret i at vide, hvordan det er at arbejde i Esbjerg Kommune?

Mød nogle af medarbejderne og hør hvorfor de mener, at Esbjerg Kommune er en god arbejdsplads. Du finder ud af, hvilke konkrete fordele, Esbjerg Kommune tilbyder.

BÅDE PRAKTIKPLADSER OG FASTE STILLINGER

Der opslås løbende et væld af spændende stillinger i Esbjerg Kommune. Vi tilbyder også attraktive praktikpladser, og da vi har gode erfaringer med vores studerende, tager vi altid gerne imod ansøgninger – også de uopfordrede.

TRYGHED OG TALENTUDVIKLING

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med fokus på mangfoldighed og medindflydelse. Her er fleksible ansættelsesmuligheder og tryghed i din ansættelse uden risiko for at "gro fast". Her er gode ansættelsesvilkår, og vi ansætter både nyuddannede og erfarne. Hos os er det nemlig vigtigst, at potentialet altid udvikles. Vi tilbyder blandt andet talentudvikling, kurser og lederafklaring.

VI TAGER GODT IMOD DIG

Esbjerg Kommune har en særlig Tilflytterservice, hvor tilflyttere kan få råd og vejledning om fx. karrieremuligheder. Her er du altid velkommen. Læs mere på www.nyiesbjerg.dk