Gennem årene har LIFA A/S udviklet den traditionelle landinspektørforretning til også at omfatte specialistviden på GIS-, OIS- og CAD-området – en viden samlet og forankret i vores GIS·IT-afdeling.

Vores samarbejdspartnere omfatter bl.a. professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, offentlige instanser og private ejere af fast ejendom, som nyder godt af vores ekspertviden på både landinspektør- og GIS·IT-området.

Hvad kan vi som landinspektører?

Vores kompetencer dækker alle grene af landinspektørfaget på områderne:

Plan – Projektudvikling, lokal- og temaplaner, byudvikling og landdistrikter

Ejendom – Afsætning, udstykning, ejendomsforhold, skel og hævd

Forsyning – Ledningsdata, Opmåling og registrering af ledninger

Landmåling – Monitering, projektering, 3D-modellering og droner

Tinglysning – Servitutter, tinglysningsrids, digital tinglysning og kontrolopmåling

Areal og Rettigheder – Ekspropriation, ledningsret, vejjura og rådgivning

Bane – Opmåling, dokumentation og projektering af jernbanetracé

Industrimåling – Laserscanning og 3D-lasertracking

Landinspektørafdelingen er ofte et skridt foran, når det gælder indføringen af nyt udstyr og teknologi. Vi benytter os af det nyeste og mest avancerede udstyr, uanset om det gælder totalstationer, droner, laserscanning eller nye måder at arbejde på, og du vil blive en aktiv del af denne sunde udvikling.

Der er altid en kollega, der står på spring og er klar til at hjælpe, når det hele brænder på. LIFA er gennemsyret af den ånd. Man føler sig derfor som en del af et stort team. Uanset om man sidder i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. Vi mødes også på tværs af landsdelene til sociale og faglige arrangementer flere gange om året. Arbejdet i LIFA er spændende og enormt varieret. Den ene dag kan man være 9 m under jorden for at måle en regnvandsledning, den næste dag sidder man som projektleder på et byggemodningsprojekt. Det er aldrig kedeligt at gå på arbejde. Jeg har aldrig udviklet mig så meget, som i de 5 år jeg har været i LIFA. Jeg har haft indflydelse på mine arbejdsopgaver, hvad jeg arbejder med og ikke mindst hvordan.

- Trine Lindskov, landinspektør

GIS·IT-afdelingen består af specialister med meget forskellige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de brænder for det, de laver. Det har skabt et godt og tværfagligt lærings- og udviklingsmiljø med højt til loftet og kort proces fra tanke til handling. Et miljø du vil være med til at præge.

Hvad kan vi som GIS·IT-eksperter?

Vores GIS·IT-verden har i lighed med landinspektørgrenen en bred pallette af specialister indenfor områderne:

Kortløsninger – KortViser, GIS-værktøjer og digitale robotter

CAD og Bentley – Bentley Gold Channel Partner, MicroStation og support

Business Intelligence – LOIS Statistik og rapport, ledelsesinformation, OIS-data og EjdExplorer

Datadistribution – Ejendomsdata, KortFordeler, FLIS Service og højdemodel

Jeg synes, at vi i LIFA har fokus på at gøre hinanden bedre. Det gælder både overfor hinanden som kolleger, men lige så meget overfor kunderne. Alle er gode til at bidrage med konstruktive løsningsforslag til en given problemstilling. Det, at ingen sidder og vogter over deres viden gør, at vi har en speciel holdånd i firmaet. Derudover er der fokus på, at arbejds- og hjemmelivet skal balanceres, så det også er sjovt at gå på arbejde i morgen.

- Preben Lisby, OIS-konsulent

Hvordan kan vi fremme din karriere?

Som en del af LIFA-teamet får du en engageret og professionel organisation i ryggen med mere end 150 kolleger fordelt på vores 10 kontorer i hele landet. Vi skaber synergier afdelingerne imellem, og kan derved tilbyde vores kommende kolleger et stærkt, fagligt miljø med vidensdeling og sparring på tværs af forretningsområder, ligesom du også får rig mulighed for at dygtiggøre og udvikle dig både personligt og fagligt.

Vil du være en del af successen?

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om dine muligheder.

Linda Baagøe
Kommunikationsansvarlig

T: 6313 6800
@: lib@lifa.dk

Se vores ledige stillinger