Dustin A/S

Gem
Dustin A/S
Inside Sales Representative

Dustin A/S, Viby J

Er du i starten af din karriere og vil have muligheden for at udvikle dig indenfor B2B salg? Vil du også være en del af en markedsledende og spændende IT-virksomhed med aktiviteter i Norden og Benelux-området?

Se video om Dustin A/S som arbejdsplads

Vi søger nu en Inside Sales Representative til at udvide teamet inden for vores SMB-organisation (Small and Medium-sized Businesses), som omfatter kunder med mellem 50-500 ansatte.

Som sælger hos os har du alle forudsætninger for at få succes. Du har et kendt og vellidt brand bag dig, gode kollegaer som støtter dig og mulighed for at hjælpe kunderne ved hjælp af en bred produkt- og serviceportefølje. For dig, der er motiveret, drevet og har en god forretningssans, er der muligheder for at vokse inden for Dustin.

Dustin A/S
Gem
Dustin A/S
Network Specialist

Dustin A/S, Brøndby or Aarhus

Join us and make a difference for managed services customers all over the Nordics and strengthen our journey to become a European IT powerhouse.

Se video om Dustin A/S som arbejdsplads

As a Network Specialist at Dustin, you get the opportunity to work with a team of highly skilled people delivering excellent Network Services to our customers, from implementation, to change work and third line incidents.

We are looking for you, who have:

  • 2+ years of relevant work experience in Cisco and/or Meraki
  • Fluent English as well as one Nordic language in speech and writing is mandatory
  • Knowledge of Fortinet and Aruba is an advantage
Dustin A/S