Nespresso Danmark

Gem
Nespresso Danmark
COFFEE SPECIALIST – DELTID

Nespresso Danmark, København

Har du smag for højeste kaffekvalitet og moderne design? Drives du af at tale med mennesker og evner at holde deres opmærksomhed? Er du smilende, udadvendt, præsentabel og selvstændig?

Hos Nespresso er kulturen unik. Vi er passionerede, innovative og ikke mindst kundefokuserede. Vi mangler dig til at skabe den unikke kaffeoplevelse for vores kunder i vores Nespresso Boutiques i Københavnsområdet.

Som Coffee Specialist bliver du oplært i kaffevidenskab. Vi sørger for, at du kan rådgive kunderne i de egenskaber, kaffen besidder, funktionaliteten af vores Nespresso-maskinsystemer og vores genanvendelsessystem. Alt dette skaber og sætter den standard, Nespressos Coffee Specialists har. Du har flair for salg, kundekommunikation og evnen til at skabe unikke oplevelser, hvor kunden er i centrum.

Nespresso Danmark
Gem
Nespresso Danmark
Coffee specialist – deltid

Nespresso Danmark, Aarhus

Drives du af at tale med mennesker og evner at holde deres opmærksomhed? Er du smilende, udadvendt, præsentabel og selvstændig? Har du smag for kaffekvalitet og moderne design?

Hos Nespresso er kulturen unik. Vi er passionerede, innovative og ikke mindst kundefokuserede. Vi mangler dig til at skabe den unikke kaffeoplevelse for vores kunder i vores Nespresso Boutique i Aarhus.

Indhold i jobbet

  • Repræsentere Nespresso i vores Boutique i Aarhus
  • Fremvise og demonstrere Nespressos produkter samt yde kundeservice til eksistrende kunder
  • Opsøge salg med fokus på totaloplevelser for kunden med service og kaffevidenskab som redskaber
  • Arbejde i hverdage om eftermiddagen og hver anden weekend
Nespresso Danmark