Nespresso Danmark

Hos Nespresso er kulturen unik. Vi er et dynamisk og professionelt team med et stærkt sammenhold og en hverdag fuld af smil og glæde. Vi er passionerede og arbjeder for at skabe den unikke kaffeoplevelse for vores kunder.

Nespresso er pioneren bag portionskaffe af højeste kvalitet. Nespresso er et kaffesystem, baseret på kaffekapsler, som anvendes i vores kaffemaskiner.

Vi arbejder sammen med mere end 150.000 kaffefarmere i 18 lande, og i 2003 lancerede vi et samarbejde med NGO'en Rainforest Alliance, der hjælper med at forbedre udbyttet og kvaliteten af ​​høsten, sikre en bæredygtig forsyning af højkvalitetskaffe og forbedre levebrødet for bønder og deres lokalsamfund.

I 2022 opnåede Nespresso B Corp™-certificering - og er derfor en del af en international bevægelse bestående af over 7.900 formålsbestemte virksomheder, som lever op til B Corps høje standarder for social og miljømæssig ansvarlighed og gennemsigtighed.

Med hovedkontor i Lausanne, Schweiz, opererer Nespresso i 93 lande og har over 14.000 ansatte og et globalt detailnetværk på 791 boutiques.

For mere information, besøg Nespressos website: www.nestle-nespresso.com.